BAUDER d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka BAUDER d.o.o. je tvrtka kćer renomiranog europskog proizvođača na području hidroizolacijskih materijala Paul Bauder GmbH.

Naš asortiman sastoji se od sljedećih materijala: materijali za hidroizolaciju ravnih, kosih i zelenih krovova - bitumenske i sintetičke hidroizolacijske folije, parne brane, cjeloviti sustavi zelenih krovova, toplinska izolacija na bazi PIR-a.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
BAUDER - Vrhunska hidroizolacijska rješenja!

Naš je imperativ tržištu ponuditi vrhunske hidroizolacijske materijale renomiranog europskog proizvođača Paul Bauder GmbH koji graditeljstvu daju dimenziju sigurnosti i trajnosti, s optimalnim cijenama i kratkim rokovima isporuke.

Naš asortiman sastoji se od slijedećih materijala: materijali za hidroizolaciju ravnih, kosih i ozelenjenih krovova - bitumenske i sintetičke hidroizolacijske folije, parne brane, kao i cjeloviti sustavi za zelene krovove (separacijski slojevi, filterski slojevi, drenažni i akumulacijski slojevi...) te toplinska izolacija na bazi PIR-a.

Želja nam je izgraditi i održavati kvalitetne dugoročne poslovne odnose sa našim kupcima i partnerima općenito te kontinuirano unaprjeđivati kvalitetu asortimana i usluga.
Reference
- Avenue Mall, Osijek
- Feroterm, Lučko
- Hrvatska biskupska konferencija
- Urbane vile Bijenik, Zagreb
- Shopping centar City centar one Zagreb
- Agencija za vodne putove, Vukovar
- Kaufland, Požega
- Kaufland, Vukovar
- Kappa, Osijek
- Billa, Beli Manastir
- Billa, Čepin
- Konzum, Ilok itd.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi