INTERIJER KLANFAR
Opis djelatnosti
Prerada drva, proizvodnja proizvoda od drva te obavljanje završnih građevinskih radova specijalizirana u segmentu proizvodnje i ugradnje sljedećeg proizvodnog programa:

- unutarnja (sobna) vrata
- pregradne stijene
- drvene zidne obloge (proizvode se po potrebi interijera, mogu biti letvičaste, od punog drveta, furnirane)
- drvena građevinska stolarija
- projektirani namještaj za opremanje interijera svih vrsta i namjena (poslovnih, uredskih, stambenih...)
- kuhinje po mjeri
- stepeništa i elementi stepeništa
- vrtne kućice i paviljoni
- drvna galanterija

Visoke tehnološke mogućnosti i profesionalnost omogućuju raznovrsnost proizvoda, uključujući mogućnost obrade različitih vrsta materijala. Svi proizvodi izrađuju se iz provjerenih i odabranih repromaterijala.

Proizvodni program obuhvaća izvedbu prema željama klijenata odnosno projektanata, tzv. custom made, standardnu izvedbu i vlastiti, kvalitetan i inovativan dizajn.

Mogućnost savjetovanja i izrade idejnih rješenja i projekata s ciljem kreiranja funkcionalnog, zdravog, estetski privlačnog i ugodnog prostora - baš po mjeri klijenta.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka je osnovana 1980. godine te uspješno posluje na lokaciji u Donjoj Zelini ukupne površine 18000 m2 u sklopu koje je izgrađen proizvodni pogon opremljen suvremenim strojevima za preradu i završnu obradu drveta.

Poznavajući specifične zahtjeve tržišta, poslovanje od osnutka prilagođavamo tržištu i uz maksimalnu fleksibilnost nastojimo udovoljiti zahtjevima investitora,odnosno projektanata.

Tako su kombinacijom zanatske tradicije i modernih tehnologija, te stalnim praćenjem trendova, uz dobru organizaciju i stručne djelatnike realizirani mnogobrojni zahtjevni projekti na uređenju i adaptaciji privatnih, javnih, poslovnih, ugostiteljskih i sl. objekata u regiji kroz koje su bilježeni zapaženi poslovni rezultati.

Od početka svojeg postojanja nastojimo održavati visoka načela profesionalnog i stručnog rada, te kontinuirano podižemo kvalitetu svojih proizvoda i usluga.

Prilike za uspješnu budućnost prepoznajemo u stvaranju partnerskog okruženja, kao i u ulaske u nove tržišne segmente - kroz prepoznatljiv, kvalitetan i inovativan dizajn proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi