STOLARIJA MEMENTO
Opis djelatnosti
Projektiranje i izrada namještaja po mjeri.

IZRADA NAMJEŠTAJA OD MASIVA: Danas se uglavnom bavimo izradom visoko kvalitetnog namještaja iz masiva i uređivanjem interijera kvalitetnim materijalima, npr. egzotičnim kao što je TEAK (tikovina), ili nježnim kao što je JASEN.

KUHINJE I UGRADBENI ORMARI: Izrađujemo ugradbene ormare točno po vašim mjerama. Ormare izrađujemo po narudžbi, oni mogu biti samostojeći ili ugradbeni. Nudimo preko 50 boja iverala, razne vrste stakala ili ogledala, plexiglasa, aluminijske profile u više boja i oblika.

SPAVAĆE I DNEVNE SOBE: Prilično intenzivan život, kakav živi suvremeni čovjek, iz njega izvlači mnogo energije i u svom domu svaki čovjek mora imati zaseban prostor u kojem se može opustiti i povratiti potrošenu energiju.

SOBNA I ULAZNA VRATA: Ulazna vrata kao proizvod omogućuju bezbroj kombinacija estetskih i novih rješenja u pogledu designa i dodatnih dijelova. Masivna vrata slično kao i prozori izrađuju se iz elemenata termički tretiranog (osušenog na 13±2% sadržaja vode) materijala i lameliranog drva. Vrata se izrađuju u kombinaciji sa i bez stakla, a po investitorovoj želji. Za ulazna vrata upotrebljava se birana jelovina/smrekovina, kao i hrastovina.

DRVENE KUĆICE: Izrada EKO montažnih, drvenih kućica po želji kupca.

DRVENE OGRADE: Vanjska drvena ograda.

DRVENE STEPENICE.

Županije djelovanja
Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi