ENERGY PLUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja, prodaja i montaža dijelova i sustava uređaja obnovljivih izvora energije, posebno fotonaponskim solarnim sustavima i vjetrenjačama (vjetrogeneratorima) te proizvodnjom LED rasvjete za vanjske i unutarnje prostore (industrijska rasvjeta, linijska ravjeta, ulična rasvjeta).

Proizvodnja industrijskih strojeva (preše za glačanje, prema licenci najpoznatijeg svjetskog proizvođača industrijskih stojeva za pranje rublja i opreme tvrtke Herbert Kannegiesser GmbH.) Proizvodni program proširujemo proizvodnjom korita i drugih dijelova za stojeve za pranje iz programa PHARMAGG, kao i elemenata iz programa PASSAT.

Tvrtka Energy Plus je izrazito inovativna u traženju novih proizvodnji te poznata po visokoj kvaliteti proizvoda. Moderno smo organizirani s maksimalnom podrškom IT tehnologijama.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće ima 25 godina iskustva u različitim oblicima srednje serijskih i visoko serijskih proizvodnji. Trenutno zapošljava 84 djelatnika i raspolaže s proizvodnim halama koje se prostiru na 3700 m2. Osnovano je1996. G kao Joint Venture poduzeća Herbert Kannegiesser iz Vlotha i g. Zvonka Magića iz Ludbrega. Sjedište poduzeća nalazi se u industrijskoj zoni Ludbreg-istok. Od početka 2010. godine u potpunosti je u vlasništvu g. Magića.

Više o nama:
Iz povijesti ističemo proizvodnju visokonaponskih kaskada za televizore, proizvodnju transformatora i induktiviteta, proizvodnju različitih mašina za industriju pranja rublja i tekstila, proizvodnju generatora , proizvodnju programa za upravljanje proizvodnjom, i mnoge druge proizvodnje. ENERGY PLUS d.o.o. svoje reference ima u sljedećim svjetski poznatim tvrtkama: Vogt-electronic; Siemens, Kathrein, Bosch, Kannegiesser, Hydac, Ducati-energia, Osram, BMW, Rotax Bombrdier, i drugima.

Proizvodnja je oduvijek bila izvozna i orijentirana na tržište Europske unije.
Proizvodi i usluge koje na tržištu nudimo smanjuju emisiju CO2 te su u potpunosti orijentirani na suživot s prirodom. U razvoju proizvoda i usluga orjentirali smo se na "zelenu" energiju. Sadašnji proizvodni pogon na dijelu od 1500 m2 biti će opskrbljen energijom iz fotonaponske centrale, a za grijanje će koristiti bio masu (pelete).

Nastojat ćemo da krajnji proizvodi tijekom svog razvojnog procesa imaju najmanji mogući udio energije iz "klasičnih" izvora tako da bi njegova proizvodna bilanca bila u skladu s njegovom primjenom - "Zelena" proizvodnja za "zeleno" okruženje.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi