PROTEKTA d.o.o.
Opis djelatnosti
Protekta d.o.o. je tvrtka za integralnu tehničku zaštitu osoba, imovine i komunikacija. Bavi se rješavanjem gotovo svih sigurnosnih problema klijenata u području integralne tehničke zaštite osoba, imovine i komunikacija. Ovlašteni smo za izradu sigurnosnih elaborata, projekata integralne tehničke zaštite, procjena ugroženosti i projekata izvedenog stanja u novčarskim institucijama i drugim tvrtkama za potrebe MUP-a i dr.

PROIZVODI I USLUGE:
- GRAĐEVINSKA OPREMA (protuprovalna vrata, protuprovalno-protupožarna vrata, protupožarna vrata, unutarnja vrata, garažna vrata, automatski sustavi za vrata)
- PROTUPROVALNA ZAŠTITA (protuprovalna vrata, protuprovalno-protupožarna vrata, protuprovalni sefovi, alarmni sustavi)
- SEFOVSKO TREZORSKA OPREMA (protuprovalni sefovi, blagajnički sefovi, vatrootporni sefovi, vatrootporni ormari, sefovske brave, trezorske prostorije, sefovi za najam građana)
- PROTUPREPADNA ZAŠTITA (interlocking vrata, blagajnički sefovi, oprema za transport novca, antibalistički pultovi/stijene)
- SUSTAVI ZA OBRADU NOVCA (brojači novčanica)
- VIDEO NADZOR
- KONTROLA PRISTUPA (čitači, električne brave, upravljanje ključevima)
- SUSTAVI ZAŠTITE ARTIKALA
- VATRODOJAVNI SUSTAVI
- OPREMA ZA ZAŠTITARE (patrol sustavi, oprema za transport novca)
- OPREMA ZA HOTELE (sefovi, brave)
- METALNI NAMJEŠTAJ (arhivska oprema, garderobni ormari)

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Protekta d.o.o. je tvrtka za integralnu tehničku zaštitu osoba, imovine i komunikacija. Bavi se rješavanjem gotovo svih sigurnosnih problema klijenata u području integralne tehničke zaštite osoba, imovine i komunikacija. Prisutna je sa svojom djelatnosti osim u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori te Makedoniji.

Protekta ima brojne reference svih najvažnijih segmenata tehničke zaštite kod najzahtjevnijih korisnika kao što su državne institucije ministarstva i agencije, banke i veleposlanstva, mjenjačnice i kladionice, zaštitarske tvrtke, osiguravajuća društva, velike i male tvrtke, trgovine i trgovački centri, vlasnici kuća i stanova. Ime Protekta, upornim i kvalitetnim radom, postalo je sinonim za rješavanje najrazličitijih sigurnosnih problema najsuvremenijim svjetskim tehnologijama.

Stručni djelatnici Protekte projektiraju sustave integralne tehničke zaštite, instaliraju ih i servisiraju. Ovlašteni smo za izradu sigurnosnih elaborata, projekata integralne tehničke zaštite, procjena ugroženosti i projekata izvedenog stanja u novčarskim institucijama i drugim tvrtkama za potrebe MUP-a i dr. Posjedujemo Licencu MUP-a za obavljanje poslova tehničke zaštite.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi