LIFT MONT RIJEKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Projektiranje, ugradnja, modernizacija i servisiranje svih tipova dizala i proizvođača.

Svojim dugogodišnjim iskustvom, znanjem i sposobnošću stručni tim djelatnika ističe se na Hrvatskom, ali i na inozemnom tržištu u najzahtjevnijim poslovima na dizalima.

Osnovni tipovi dizala koje ugrađujemo i održavamo:
- Osobna dizala
- Teretna dizala
- Maloteretna dizala
- Teretne platforme
- Platforme za osobe s umanjenom pokretljivošću
- Kose stubišne platforme
- Kose stubišne stolice

Posebnu pozornost posvećujemo osobama s posebnim potrebama te svoje programe rada na takvim projektima bazira na Propisima Europske unije koji se primjenjuju na privatnim, ali i javnim ustanovama (školama, zdravstvenim ustanovama, plivalištima, fakultetima...).

Županije djelovanja
Druge države
Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka LIFT-MONT RIJEKA d.o.o. se bavi održavanjem, ugradnjom i modernizacijom različitih tipova dizala, a djelujemo na području Rijeke i okolice. Naše iskustvo kao i ono naših djelatnika temelji se na višegodišnjem radu kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Pri servisiranju koristimo originalne dijelove koji posjeduju sve propisom tražene certifikate i ateste te zadovoljavaju norme Republike Hrvatske i Europske Unije te su uglavnom proizvod hrvatskih proizvođača. Želimo istaknuti i poslovnu suradnju s tvrtkom MLC ELECTRONIC d.o.o. koja je najveći proizvođač komponenti za dizala u ovom dijelu Europe što nam omogućava bržu nabavu materijala.

Prilikom korištenja naših usluga dobijete jamstvo na kvalitetu izvedenih radova i ugrađene dijelove od 12-24 mjeseci, a ugrađeni materijal koji tvrtka koristi prilikom popravka ili ugradnje dizala zadovoljava sve propisom regulirane stavke i posjeduje tražene certifikate i ateste koji zadovoljavaju propise Republike Hrvatske i EU.

Plan održavanja dizala temelji se na Pravilniku o sigurnosti dizala koji jamči kvalitetu i sigurnost što je osnovni zadatak tvrtke prilikom obavljanja poslova, a servisna služba LIFT-MONTA RIJEKA je dostupna Naručitelju od 0 – 24 sata radnim danom, vikendom i praznikom.

Prilikom obavljanja radova na dizalima posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti i sigurnosti dizala i samom rada na istima, pri čemu naglašavamo posebnu suradnju s Naručiteljem kako bi udovoljili svim njegovim zahtjevima u skladu s propisima, ali i zahtjevima krajnjih korisnika dizala.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi