LISZT d.o.o.
Opis djelatnosti
Zastupanje i distribucija proizvoda za više područja, od industrije boja i lakova, gume i plastike, za proizvodnju izolacijskog i lijepljenog stakla i obrade stakla do proizvodnje od obojenih metala i njihovih legura i poluproizvoda. Osiguravamo brz i točan protok informacija, roba i usluga, kao i tehničku podršku za primjenu naših proizvoda.

Proizvodi za lijepljenje i brtvljenje:
- specijalna ljepila na bazi silikona ili poliuretana za direktno pričvršćivanje IZO elemenata u profil
- konstrukcijska ljepila, trajna i estetska rješenja kao zamjena za zakovice, zavarivanje, vijke i brtve u proizvodnji prometnih znakova, panela, opreme za vagone i cestovna vozila, brodove i druge namjene

Proizvodi za izradu staklenih elementa:
- specijalni silikoni za proizvodnju staklenih fasada (strukturalne fasade), termoplastični distancer (u jednom zamjenjuje butil, distancer i molekularno sito)
- poliuretanski, polisulfidni i silikonski kitovi za proizvodnju IZO stakla, termoplastični distancer za izolacijsko staklo, tekuće smole za laminiranje stakla

Proizvodi za obradu stakla:
- sredstva za rezanje, brušenje i poliranje stakla, hidrofobna zaštita stakla, zaštita tuš kabina (ulja za rezanje, rashladne tekućine za brušenje, paste za poliranje)

Sirovine za industriju boja i lakova:
- bijeli pigmenti - TiO2, ZnS i Lithopone za proizvodnju boja i lakova, masterbatcheva, plastičnih profila i sl.

- punila i specijalni aditivi - prirodni i sintetski BaSO4 (Blanc Fixe) za proizvodnju boja i lakova, masterbatcheva, plastičnih profila i sl.

Sirovine za proizvodnji gume i proizvoda od gume:
- prirodni latex, prirodni i sintetski kaučuk, punila za gumu, kemikalije i aditivi za gumarstvo, veziva za vezu guma-metal, guma-plastika, guma-guma.

Sirovine za metaloprerađivačku industriju:
- cink, kositar, nikal, olovo
- cinkove anode i cinkova žica za cinčanje, cinkova legura za lijevanje.

USLUGE:
- promet opasnih kemikalija: možemo za Vas obaviti kompletan posao vezan za uvoz kemikalija
- prevođenje: prijevod i sastavljanje dokumenata (sigurnosno-tehnički list, deklaracija…) koji su potrebni pri stavljanju proizvoda u promet na hrvatsko tržište
- ishođenje dozvole i uvoz kemikalija: priprema dokumentacija i dozvola
- vođenje očevidnika o opasnim kemikalijama

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka je osnovana 1995. godine kao zastupstvo većeg broja inozemnih kompanija. S vremenom smo proširili djelatnost i na distribuciju kako na hrvatskom, tako preko svojih kćerka-firmi i na tržišta susjednih zemalja.

Naša uloga nije samo opskrbiti naše kupce kvalitetnim proizvodima, već im uz pomoć kvalificiranih timova naših partnera pružiti pomoć pri rješavanju nastalih problema u zadanom području ili ih unaprijed upozoriti na moguće propuste i mogućnosti optimiranja proizvodnje.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi