ZADOL GRUPA d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka se prvobitno bavila staklarskom proizvodnjom, no devedesetih godina prošlog stoljeća proširili smo svoje djelatnosti, tako se danas bavimo izradom PVC i ALU stolarije.

Danas zapošljavamo 20 visokostručnih osoba koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade PVC i ALU stolarije visoko kvalitetnim profilima Njemačkog proizvođača “Salamander”, te okovom “Winkhaus” i vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto smo danas jedan od regionalnih lidera proizvođača PVC i ALU stolarije.

Za vaš dom ili poslovni prostor izraditi ćemo stolariju koja je potpuno prilagođena Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o PVC i ALU prozorima, vratima, kliznim vratima, zimskim vrtovima ili pak sjenicama. U ponudi imamo i prozorske klupčice, sjenila za sunce (sjenila, PVC i ALU rolete, PVC i ALU grilje, PVC i ALU žaluzine) te zaštitu od insekata.

Od sada smo u mogućnosti izraditi dekorativne, termo i unikatne panele, čija je jedna od prednosti i naknadna mogućnost zamjene razbijenog stakla. Dolaze u svim bojama, a postoje i paneli sa uzorkom. Osim panela, u ponudi se nalaze i razne vrste ukrasnih stakala, koja možemo pjeskariti prema Vašem uzorku.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtku Zadol grupa osnovali smo prije više od 30 godina u Donjem Knegincu u Međimurskoj županiji. Zbog proširenja svoje djelatnosti, tvrtku smo 2003. godine preselili u nove i modernije prostorije u Prelogu.

Jamstvo od 15 godina na izradu i montažu stolarije zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Možete biti sigurni da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni cijeli život!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi