TERMOZONA d.o.o.
Opis djelatnosti

Termozona je tvrtka specijalizirana za uvoz i veleprodaju grijaćih kabela i pripadajuće regulacijske tehnike. Grijaći kabeli služe za izvedbu sustava podnog grijanja, odleđivanja prilaznih puteva, zaštite od smrzavanja, održavanja temperature ili tečnosti tekućina i slično. Naši zaposlenici su jedni od pionira primjene grijaćih kabela. Naše iskustvo seže u 1998. godinu. Zastupamo američkog proizvođača grijaćih kabela i mrežica Conergy Solutions. Od regulacijske tehnike koristimo asortiman danskog proizvođača OJ electronics.

U ponudi imamo sljedeće proizvode: termostati, samoregulirajuće kabele, kabele za otapanje snijega, grijaće zrcalne površine, grijaće folije za grijanje laminatnih podova, grijaće kabele za upotrebu u industriji, kabeli/mrežice za otapanje snijega na asfaltu, mrežice i kabeli za podno grijanje te mrežice za otapanje snijega.


LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Na skladištu održavamo veliku količinu i širinu asortimana proizvoda kako bi našim partnerima osigurali točnu i pravovremenu isporuku. Naši partneri robu preuzimaju osobno ili putem dostavljačke službe (HP-express, CROekspress, AGIT, TRAST, DPD). Kod većih narudžbi, uvoz proizvoda obavljamo u roku 30-45 dana.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi