POSSUM d.o.o.
Opis djelatnosti
Kroz naše programe ekskluzivnog zastupstva SBH i MAX FRANK nudimo Vam rješenja za izvođenje specijalnih građevinskih zahvata uz našu pomoć:

MAX FRANK podrazumijeva specijalni pribor za gradnju betonskih konstrukcija: betonski distanceri oplatnih tehnologija, armaturni distanceri i armaturna ojačanja, sistemi brtvljenja, vodonepropusni sistemi, zvučni i toplinski izolacioni sistemi.

SBH kanalne oplate, tj. sistemi za razupiranje/zagrađivanje s paletom od 12 različitih sistema razupiranja za male poslove s ALU kanalnom oplatom do najzahtjevnijih hidrotehničkih kanala dubine do 11,00m i širine do 12,50m sa MEGA kliznom kanalnom oplatom.

POSSUM/SBH odjel za najam kanalne oplate i sistema za razupiranje razvijen je u projektima izgradnje Republike Hrvatske i kao takav zadovoljava visoke standarde naših najmoprimaca, investitora i projektanata.

Također, otkupljujemo rabljenu kanalnu oplatu i sisteme za razupiranje, te spojni pribor i elemente.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
POSSUM je od 1993. prisutan na hrvatskom tržištu sa sveobuhvatnim rješenjima u građevinarstvu. Modernim tehnologijama postavlja najviše standarde pri izvođenju poslova u projektima niskogradnje i visokogradnje.

Sa svojim 20. godišnjim prisutstvom u skoro svim većim građevinskim projektima sagradili smo povjerenje koje su prepoznale sve poznate građevinske kuće, a naši specijalisti sa svojim iskustvom nezaobilazni faktor pri savjetovanju i pružanju Know-How usluge znanja za građevinske inženjere i projektante.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi