tesa tape Kft
Opis djelatnosti
Svjetski proizvođač samoljepljivih traka s preko 100 godina iskustva, tesa je jedan od vodećih svjetskih brendova samoljepljivih traka izgrađen na trajnoj kvaliteti i inovacijama. Naš asortiman obuhvaća obostrano ljepljive trake, maskirne trake, zaštitne trake, sigurnosne trake, tekstilne trake, duct trake i pakirne trake.

Sve te trake, zajedno s mnogim drugim funkcionalnim i specijalnim samoljepljivim trakama i etiketama, razvijene su ili prilagođene za specifične industrijske ili osobne primjene. Tesa Industry donosi pouzdana rješenja samoljepljivih traka za automobilske namjene, elektroničke uređaje, flexo štampu, kartonska pakiranja, tisak novina i proizvodnju papira, kao i za građenje, bojanje i renoviranje.

Tesa se također susreće s jedinstvenim izazovima na tržištu zdravstva, kao i na tržištu vjetroelektrana i solarne industrije. Naš Consumer odjel nudi oko 300 različitih proizvoda koji unaprjeđuju urede, domove i vrtove.

Oni su dizajnirani za fiksiranje, brtvljenje, montažu, renoviranje, popravke, izolaciju te zaštitu od insekata, prašine i propuha. S više od 50 podružnica u cijelom Svijetu, Tesa pruža svoje usluge u više od 100 zemalja.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Ponuda tvrtke tesa sadrži: motivirano prodajno osoblje tvrtke tesa koje vam daje podršku u razvijanju poslovnih planova i strategija, motivirani djelatnici servisa za klijente tvrtke tesa koji van daju podršku u izradi narudžbi i odgovaraju na postavljena pitanja. Pristup do našeg Centra za tehnički inžinjering i primjenu proizvoda (Application Solution Center) radi traženja tehničke podrške

Kao svjetski vodeći proizvođač proizvoda za ljepljenje, naše stručno iskustvo obuhvaća i duboko razumijevanje potreba kupaca i koncepta stručnog savjetovanja.
Zbog tog razloga naša tvrtka nudi veoma širok izbor obostrano ljepljivih traka koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe i zahtjeve naših kupaca.

Naš asortiman ljepila, linera (zaštitnih folija) i nosača omogućava pružanje najboljih rješenja za ljepljenje na raznim područjima primjene. Ovisno od planirane primjene, našim kupcima stoje na raspolaganju pet podkategorija ljepljivih traka, kao i dopunski proizvodi i specijalni proizvodi za ljepljenje.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi