FADALTI d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirani smo za distribuciju i prodaju kompletne ponude za gradnju i opremanje.

PONUDA OBUHVAĆA:
- PROIZVODI MAPEI (građevinska ljepila, hidroizolacija, proizvodi za pripremu svih vrsta podloga i kemijski proizvodi za graditeljstvo)
- GRAĐEVINSKI MATERIJAL (cementni proizvodi, opekarski proizvodi, građevinsko željezo, drvena građa i stolarija, izolacijski materijali, alati i pribor)
- INSTALACIJSKI MATERIJALI (vodovod i kanalizacija, grijanje, kamini)
- KERAMIKA I SANITARIJE (keramičke pločice, sanitarije, hidromasažni sustavi, saune, kupaonski pribor, kupaonski namještaj, kupaonske armature, tuš kabine)

Zbog velikog interesa naših kupaca, odlučili smo u ponudu kao dodatnu uslugu, uvesti projektiranje kupaonica i interijera. Projektiranje se vrši prema željama i potrebama kupca.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Fadalti osnovana je 1994. godine u Zagrebu.

Od početka svog poslovanja bavila se prodajom keramike, sanitarija i ostalih proizvoda za opremanje. povećanjem poslovanja i širenjem palete proizvoda nastala je potreba za novim poslovnim prostorom.

Tako se 2000. godine tvrtka seli na današnju lokaciju u Lučkom. Krajem iste godine otvara se na 20.000 m2 veliki centar za gradnju i opremanje.

Centar se sastoji od velikog izložbenog salona sa više od 30 izloženih kupaonica, dućana opremljenog sa svim vrstama alata i instalacijske opreme te bojlera i radijatora. Izvan izložbenog salona nalazi se veliko otvoreno skladište građevinskog materijala te nekoliko zatvorenih skladišta, a među rijetkima smo koji imaju vlastito carinsko skladište tipa D.

Hrvatskom tržištu smo među prvima predstavili proizvode renomiranog svjetskog proizvođača građevinskih ljepila, hidroizolacija, proizvoda za pripremu svih vrsta podloga i kemijskih proizvoda za graditeljstvo – Mapei, koji je u zadnjih nekoliko godina sa svojim proizvodnim programom postao vodeći brand na hrvatskom tržištu.

Kako bismo još više približili proizvode i sustave Mapei, kako investitorima, tako i obrtnicima, građevinarima, projektantima i ostalim profesionalcima, javila se potreba za otvaranjem građevinske apoteke.

Danas tvrtka zapošljava tim od 25 osoba.

Odnos prema kupcima:

U Fadaltiju kupcima se ne prodaju samo proizvodi nego im se omogućuje da ispune svoje želje pri gradnji i opremanju doma.

Zbog povoljnih cijena i vrhunske kvalitete proizvoda, svaki kupac može odabrati nešto sukladno svojim željama i mogućnostima.

U Fadaltiju stoga savjetuju svoje kupce i pomažu im pri optimalnom izboru robe koju žele nabaviti.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi