PIN TEHNIKA d.o.o.
Opis djelatnosti

Ugradnja automatskih vrata, automatizacija ulaza na privatnim i poslovnim objektima, te opremanje interijera staklenim stijenama, ogradama i automatskim vratima.

Iz svog asortimana izdvajamo:

- Automatska vrata (klizna, zaokretna i roto)
- Staklene pregradne stijene (fiksne i pokretne)
- Razna uredska i stambena staklena vrata
- Fiksne i pokretne zvučno izolirane pregradne stijene za restorane i konferencijske dvorane
- Staklene tuš kabine i pregrade,
- Staklene ograde i stubišta.
- Staklene nadstrešnice.
- Aluminijske sustave za prozore, vrata i fasadne stijene

Osim kvalitete kod isporuke i ugradnje, posebnu pažnju posvećujemo brzom i stručnom servisu. Servis je organiziran na području cijele Hrvatske s ovlaštenim i educiranim serviserima.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka Pin tehnika d.o.o. nastala je na osnovu petnaestogodišnjeg iskustva u automatizaciji ulaza na privatnim i poslovnim objektima, te petogodišnjeg iskustva u opremanju interijera staklenim stijenama, ogradama i vratima.

Stečeno znanje i vještine stavljamo na uslugu našim kupcima i partnerima, kako bi im olakšali i pojednostavili opremanja poslovnih i stambenih objekata i to od prijedloga rješenja sve do realizacije.

Suvremeni građevinski projekti imaju sve veće i kompleksnije dizajnerske i tehnološke zahtjeve. Stoga, prateći svjetske trendove, stalno ulažemo u proširenje i modernizaciju poslovanja i asortimana, kako bi svakim danom mogli odgovoriti na rastuće zahtjeve tržišta.

Reference

Poslovne zgrade

Ugostiteljski objekti

Hoteli

Kuće i urbane vile

Ordinacije

Bolnice

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi