HG - AUTOMATIKA
Opis djelatnosti
PROTUPROVALNI ALARMI - PARADOX, DSC I VISONIC: Alarmi za kuće, poslovne prostore i objekte svih vrsta i namjena. Podržavaju kontrolu prolaska, protuprovalni alarm, kućnu automatizaciju te integraciju svih sistema u jedan s centralnim upravljanjem. U slučaju alarma sistem će zatvoriti rolete upaliti svjetla u objektu i dvorištu i nazvati vlasnika ili dojavni centar. VISONIC BEŽIČNI ALARMNI SISTEMI: Vrhunski bežični alarmni sistemi jednostavni i brzi za montažu na gotove objekte. Govore hrvatski!

VIDEO NADZOR: Video nadzorni sistemi, IP video nadzorni sistemi, IP nadzorne kamere i megapixel kamere. U svojoj ponudi imamo nadzorne sisteme proizvođača "Samsung", "JVC" i "Teleeye" zbog njihove kvalitete i pouzdanosti. U ponudi imamo: snimače, kamere, monitore, opremu za daljinsku kontrolu i umrežavanje.

AUTOMATIKA, KUĆNA AUTOMATIZACIJA, PAMETNE KUĆE:
Instaliramo sve vrste kućne automatizacije: Automatika za kliznu ogradu; Automatska garažna vrata; Automatika za vrata, rolete i tende; Rampe i barijere; Kontrola pristupa, prolaska i radnog vremena, otiska prsta i prolaska; Kućna automatizacija za upravljanje sistemima grijanja, hlađenja, rasvjete, audio-video uređajima s jednog mjesta putem centralnog monitora na dodir.

Današnje moderne "pametne kuće" imaju centralno upravljane svim uređajima koji rade na električnu energiju s centralnog mjesta preko monitora osjetljivih na dodir, daljinskih upravljača, interneta ili telefonske linije.

GSM moduli za nadzor temperature, pritiska, razine tekućine u rezervoarima, otvaranje garažnih vrata, ograda, haustora, električnih brava. Vremenske stanice za očitavanje temperature, vjetra, pritiska i vlage u zraku. Ovi nam uređaji služe za nadzor i daljinsku kontrolu s bilo koje točke na kojoj ima GSM signala.

AUDIO I VIDEO PORTAFONIJA: U ponudi imamo i video portafonske komplete Samsung provjerene kvalitete i po vrlo pristupačnim cijenama u odnosu na konkurenciju. Ujedno imamo i audio-video komplete španjolskog proizvođača "Golmar" te korejskog "Commax" s velikim izborom vanjskih i unutrašnjih jedinica za svaki ukus i prostor.

SISTEMI HLAĐENJA I GRIJANJA: Klimatizacija obuhvaća grijanje, hlađenje, odvlaživanje, pročišćavanje i ventilaciju zraka. Uz montažu radimo i servis klima uređaja koji je jako bitan.

NADZOR OKOLINE: GSM/GPRS moduli za nadzor i upravljanje stanja okoline prvenstveno nam služe za kontrolu i nadzor lokacija i objekata kod kojih stanje mora biti u strogo kontroliranim i nadziranim uvjetima. Nadzor stanja okoline podrazumijeva nadzor temperature, vlage, potrošnje energije, vlage, vjetra, vlažnosti tla, sunčevog zračenja, potrošnje struje, tlaka u cijevima, protoka i nivoa tekućine. Stanje se dojavljuje putem GSM/GPRS mreže na mobilne telefone ili ftp servere i njihovo očitanje i obrada vrlo je jednostavna i precizna za krajnjeg korisnika. Prednost uređaja je što na lokaciji na kojoj ga ugrađujemo nije potrebno imati telefonski ili internetsku vezu, dovoljan je GSM signal.

U ponudi imamo nadzor i kontrolu rashladnih vitrina i frižidera sa detaljnim ispisom kretanja temperature u njima.

PROTUPROVALNA VRATA I OPREMA: Na protuprovalnim vratima nalaze se cilindrične brave ili specijalne brave kao i "špijunka". Brave i specijalni sigurnosni dodaci na vratima služe kao sigurnosna mjera i štite od neovlaštenog ulaska drugih osoba. Uz protuprovalna vrata nudimo i sisteme zaključavanja koji se montiraju na vaša postojeća vrata da bi im povećali sigurnost.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Reference
Europatrade d.o.o; Selk dd, Školska knjiga Zagreb, OŠ "Jure Kaštelana", Vjetro elektrana "Velika popina", Labud Zagreb, Ambasada republike Kosovo, Terma HGK, OŠ "Sesvetski kraljevec", Autokuća Bolčević.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi