LEGRAND d.o.o.
Opis djelatnosti
Generalni uvoznik proizvoda i sistema za električne instalacije i informatičke mreže Legrand Grupe u Republici Hrvatskoj. Zastupamo robne marke Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam i Zucchini.

U ponudi imamo sklopke, utičnice, inteligentne sisteme, kabelske police, portafone, pametan dom, video portafone, portafonske sisteme, zaslone na dodir. Prodaja proizvoda vrši se putem mreže ovlaštenih distributera koji su prisutni u svim većim gradovima.

Centralna prodajna i tehnička podrška olakšava svim investitorima osmišljavanje i provođenje kompletnog projekta i tehničke dokumentacije za najzahtjevnije sisteme i aplikacije. Vrhunski dizajn, superiorna tehnologija i dugotrajnost, odlike su Legrand proizvoda.

Višestruko nagrađivane linije proizvoda, dizajn i najmodernija tehnologija garancija su uspjeha svakog našeg projekta. Naši proizvodi omogućuju ponudu kompletnih rješenja na svim tržištima, od automatizacije u kućama do automatizacijskih sustava velikih objekata.

Kategorije proizvoda:
- zaštita i prekidanje
- programi ožičenja i portafonija
- kućna automatizacija i mreža
- sustavi razvođenja
- strukturno kabliranje
- protupanična ravjeta i upravljanje rasvjetom

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi