RAOS d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja vrhunskih 3M Nomad ulaznih otirača i 3M Scotchtint / Scotchshield, folija za zaštitu od sunca / sigurnosnih / protuprovalnih. Kompletna usluga izbora, izrade i postavljanja istih. Također, u ponudi ističemo i kompletni 3M Safety-Walk asortiman protukliznih traka.

Naša tvrtka je ovlaštena i certificirana za postavljanje 3M folija za stakla za komercijalne i stambene građevine.

Ovlašteni smo distributeri renomiranih svjetskih proizvođača i lidera u području ljepila, brtvila, ljepljivih traka, brusnih materijala, pneumatskih i elektičnih alata, proizvoda za osobnu zaštitu, opreme za prometnu signalizaciju, profesionalne autokozmetike i sredstava za pranje i odmašćivanje, masa za inudstrijske podove i zaštitu površina te programa visokokvalitetnih ulaznih otirača i podnih prostirki, protukliznih traka, kao i folija za zaštitu od sunca te sigurnosnih / protuprovalnih folija - 3M, Henkel, Loctite, Teroson, Stomer, Peltor, Speedglas i Rhütten (bivši Kenaf).

Uz vrhunsku kvalitetu proizvoda iz našeg asortimana ponosni smo na brzu, stručnu i kvalitetnu uslugu, posebno kod izrade otirača, izrade personaliziranih otirača (s logom) te izrade i postavljanja folija i protukliznih traka. Uz prodaju, savjetovanje i tehničku podršku za navedene proizvode.

POSEBNA PONUDA: 3M DI-NOC dekorativne / arhitektonske folije

Folije vrhunske kvalitete, isključivo iz tvornice u Japanu, s 3D strukturom. Preko 400 tipova, od popularnog karbona, drva, kože, metaliziranih, apstraktnih, raznih kombinacija i karakteristika kao što su vanjska primjena, antibakterijska svojstva, otpornost na mrlje...

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Pod nazivom "Raos i Pisk" d.o.o. tvrtka je osnovana 1992. Promjenom vlasničke strukture 1999. tvrtka mijenja naziv u "Raos" d.o.o. sa sjedištem u Centru male privrede Savica Šanci u Zagrebu. Od osnutka glavno područje djelovanja poduzeća jest inženjering u području konstrukcijskog lijepljenja i brtvljenja.

Od samog početka tvrtka se vezala uz vodeće svjetske proizvođače konstrukcijskih ljepila i brtvenih masa. Tako je najveći distributer u Republici Hrvatskoj proizvoda tvrtki Loctite i Teroson iz grupacije Henkel, te najveći distributer programa industrijskih ljepila i ljepljivih traka tvrtke 3M.

Dugogodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje djelatnika rezultiralo je iznimnom stručnošću, tehničkom podrškom i savjetima za sav naš prodajni asortiman, što nam je omogućilo da nas se u masi tvrtki koje praktično samo prodaju, prepozna kao tvrtku sa vrhunskim proizvodima i kompletnim rješenjima.
Reference
Ovo su samo neki od naših preko 4000 zadovoljnih kupaca:

AD Brodovi, Agrokor, Auto Remetinec, Autopar, Autozubak, AZ Crobus, B1 Plakati, Cedevita, Coca-Cola HBC Hrvatska, Croatia Airlines, DIOKI, Dukat, Eduro, Ericsson Nikola Tesla, Euromodul, Feroterm, Graditelj svratišta, Grand auto, INA Grupa, IGH, Importanne galleria, INAS LAG, HEP Grupa, Klimaoprema, Končar grupa, Konzum, Ledo, Lipik glas, Porsche Inter Auto, Sila, Telegra, HRT, Termocommerce, Tvornica olovaka Zagreb, TŽV Gredelj, VIPnet, Volex, Zagrebački holding, Zračna luka Split...
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi