ONDULINE S.p.A.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja bitumenskih ploča:

- KROVNI POKROVI: Valovite ploče (ONDECO), lagani bitumenski crijep (ONDUVILLA)
- PLOČE ZA ISPOD CRIJEPA: Ploče ispod crijepa kupe kanalice (ONDABASE), ploče ispod klasičnog crijepa (ISOLINE), zaštitne krovne folije (ONDUTISS)
- ZAŠTITA TEMELJA: Čepaste membrane (FONDALINE)

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Proizvođač br. 1 u svijetu u proizvodnji bitumenskih ploča, prisutni u preko 100 država sa 13 tvornica širom svijeta.

Onduline Italia S.p.A. jedna je od više industrijskih filijala Grupe Onduline S.A, sa sjedištem u gradu Altopascio, u pokrajini Lucca. Proizvodni pogon se prostire na površini od 60.000 m2 od kojih su 13.000 m2 natkriveni. Raspolaže modernim i automatiziranim industrijskim postrojenjima.

Proizvodi i prodaje svoje proizvode na čitavom području Italije i izvozi na strano tržište jedan dio proizvoda iz svog širokog asortimana: krovne ploče i zidne oplate Standard, Isola i Ondever 63, krovne podloge Classico 95, Ondabase 190 i 220, kao i krovne podloge Isoline.

U proljeće 2002, uvedena je na tržište najšira i najkompletnija ponuda fleksibilnih krovnih folija Ondutiss, kao što su paropropusne folije, bitumenske folije i parne brane.

Početkom 2004, u svojoj tvornici u gradu Altopascio, Onduline Italia uvodi novo i moderno postrojenje za proizvodnju čepaste membrane Fondaline. Na taj način poduzeće je učvrstilo svoju poziciju među najvećim europskim proizvođačima materijala za zaštitu i drenažu temelja.

Prednosti proizvoda Onduline Italia su dugovječnost, jednostavno postavljanje, ekonomičnost i izuzetan kvalitet, kao i činjenica da ne zahtijevaju održavanje. Poduzeće Onduline Italia S.p.A. posjeduje certifikat UNI EN ISO 9001:2000 Onduline Italia nudi svoje proizvode i usluge putem distribucijskih kanala i prisutna je na svim najboljim prodajnim mjestima građevinskih materijala.

Zemlje u koje Onduline Italia izvozi svoje proizvode su slijedeće: Grčka, Švicarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Crna Gora, Makedonija, Egipat, Maroko, Tunis, Cipar i Malta.

U proljeće 2010,u želji da svojim klijentima pružimo još bolju tehničku i komercijalnu podršku, otvoreno je novo predstavništvo u Beogradu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi