SKYLINK d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirani smo za tehničku zaštitu, te pružanje usluga 24 satnog nadzora i alarmne intervencije. U našoj ponudi imamo cjelokupnu paletu sigurnosnih i zaštitnih uređaja kao što su sustavi protuprovalne zaštite, klasični i digitalni sustavi video nadzora te sustavi kontrole pristupa.

Skylink svojim korisnicima uz najbolji odnos kvalitete i cijene, nudi kompletno sigurnosno rješenje iz jedne ruke, od stručnog i profesionalnog savjetovanja pri odabiru zaštitnog sustava, preko projektiranja, instalacije, održavanja i servisiranja, do 24 satnog nadzora i alarmne intervencije.

USLUGE:
- 24h nadzor putem dojavnog centra
- Protuprovalni sustavi
- Video nadzor
- Zaštita od krađe
- Kontrola prolaza

PROIZVODI:
- Alarmne centrale
- Tipkovnice za alarmnu centralu
- Detektori: detektori loma stakla, detekori pokreta, detektori vibracija
- Bežični sustavi
- Sirene: bežična vanjska sirena, žičana (vanjska i unutarnja)
- Kamere
- Digitalni video rekorderi
- Objektivi
- Ostalo (relejni modul, žičano proširenje)

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
SKYLINK SECURITY SOLUTIONS, marketinško je ime društva Skylink d.o.o. za zaštitu osoba i imovine, koje je osnovano krajem 2000.god. kao zajednički projekt Izraelskih i Hrvatskih stručnjaka za zaštitu.

Mi u SkyLinku tvrdimo kako se radi o spoju najboljega iz dva svijeta, Izraelske sofisticirane tehnologije i dugogodišnjeg profesionalnog iskustva našeg probranog i provjerenog stručnog kadra.

Kao uvoznici i glavni distributeri predstavljamo hrvatskom tržištu vodeću svjetsku sigurnosnu tehnologiju. Proizvodi koje zastupamo poznati su i cijenjeni u profesionalnom svijetu zaštite imovine zbog svoje kvalitete i pouzdanosti, kao i inovativnosti.

SKYLINK Vam nudi najviše svjetske profesionalne standarde i najsofisticiraniju tehnologiju sigurnosnih usluga, te sukladno našim tržišnim ciljevima, i najatraktivniju financijsku ponudu.

Vjerujemo da ćemo zajednički iznaći najbolje sigurnosno rješenje za Vaše potrebe.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi