STOLARIJA JURAK
Opis djelatnosti
Izrađujemo gotovo sve proizvode od drva, od kuhinjskog namještaja, spavaćih soba, dječjih soba, namještaja za predsoblja, ugostiteljske objekte, stepenice, sobna vrata od masivnog drva i građevnu stolariju (prozori, balkonska vrata, ulazna vrata, žaluzine, itd.).

Ne bavimo se serijskom proizvodnjom, nego sve proizvode izrađujemo po narudžbi, sve po želji naručitelja. Vršimo i usluge popravaka drvenih proizvoda. Radimo sve vrste namještaja po narudžbi i slici koju Vi donesete. Posebno smo poznati po proizvodnji proizvoda od masivnog drva hrasta, mahagonija, jasena, ariša te ostalih kvalitetnih vrsta materijala koje nabavljamo od renomiranih dobavljača.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Stolarski obrt "Stolarija za gradnju i pokućstvo" osnovao je Ivan Jurak 1994. godine u malom gradiću Pregradi. Proizvodnja stolarskih proizvoda počela je u maloj radionici od 70 m2 u sklopu obiteljske kuće da bi zbog povećanja proizvodnje radionicu proširili na današnjih 300 m2.

Vlasnik obrta Ivan Jurak školovao se u Austriji gdje je stekao znanja i vještine pravih majstora ovog posla, te svoje iskustvo sada prenosi na sina Željka koji je dalje nastavio razvoj obiteljskog obrta. Isto tako kroz radionicu je prošlo puno učenika koji su kod nas obavljali stručnu praksu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi