CENTAR ZA ŽBUKE I FASADE TOMISLAV - ZAGREB d.o.o.
Opis djelatnosti
PRODAJA: sve vrste unutarnjih i vanjskih žbuka, alata, profila, skela, izolacijskih materijala i HTZ opreme, stiropor za fasadu, oprema za PFT strojeve, glazure, mreže, folije i trake. Neki od zastupljenih proizvođača: Knauf Insulation, Bekament, Röfix, Elba-Weber, Fasader, Caparol.

IZVOĐENJE RADOVA: stiropor (demit) fasada, vapneno cementna fasada, termoizolacijska fasada, unutarnji zidovi.

VISOKOGRADNJA: gradnja stambenih i gospodarskih objekata.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Na samom ulazu u Zagreb, u naselju Lučko, u neposrednoj blizini popularnog centra "Mercatone", na 8.000 m² prostire se suvremeno opremljen najveći CENTAR ZA ŽBUKE I FASADE u Hrvatskoj koji će Vas zadiviti kvalitetom ponuđenih materijala. Po izuzetno povoljnim cijenama u ponudi su sve vrste unutarnjih i vanjskih žbuka, alata, profila, skela, izolacijskih materijala i HTZ opreme. Svi artikli su atestirani te posjeduju certifikate i izvještaje o ispitivanju kvalitete izrađene u Institutu građevinarstva Hrvatske. Naši stručno educirani i ljubazni djelatnici i tehnolozi pomoći će Vam oko najboljeg izbora za Vas. I najizbirljiviji kupci u ponudi mogu prepoznati kvalitetu ponuđenih materijala.

Svi vodeći proizvođači fasada i žbuka na jednom mjestu po tvorničkim cijenama.

Kompjutersko miješanje svih završnih žbuka i boja, isporuka u 24 sata.

Uz visoku tehnologiju, dobru organizaciju rada od 1999. godine gradimo stambene i gospodarske objekte diljem Hrvatske. Višegodišnje iskustvo naših djelatnika u obavljanju građevinskih radova u inozemstvu te stručno usavršavanje u Hrvatskoj garancija je izvršavanja ugovorenih radova kvalitetno i stručno u dogovorenom terminskom roku uz izuzetno jaku kontrolu izvedenih radova. Uz voditelja gradilišta pri gradnji svakog objekta, praćenje nadzornog tijela uvjetujemo i projektantski nadzor.

Vlastitim sredstvima investiramo u kupovinu nekretnina-zemljišta te kvalitetnom projektnom dokumentacijom gradimo stambene i gospodarske objekte, koje po završetku građenja prodajemo bez opterećujućih naknada ili tereta na objektu u smislu kredita financijskih kuća, što nam u konačnosti dozvoljava visoku kvalitetu izvedenih radova uz konkurentnost na tržištu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi