VALI-MONT d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirali smo se za sve vrste građevinskih radova vezanih uz limariju i bravariju, te imamo širok asortiman proizvoda od crnog čelika, aluminija i inoxa.

Radimo:
LIMARIJA: Izrada i ugradnja građevinske limarije, panela, ventilacije (ventilacija sala) i izolacije (izolacija toplinskih vodova i kotlovnice).

BRAVARIJA: Izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija i njihovih dijelova.

INOX BRAVARIJA: Izrada inox ograda i raznih konstrukcija i dijelova konstrukcija od nehrđajućih materijala.

PROIZVODNJA: podne rešetke (kanalska rešetka, kišna rešetka - sifon, mosna rešetka, rešetka linijska, podne i stepenične rešetke), stope, gazišta, građevinski okovi, ankeri, nosači za grede, šahtovi, vijci, pločice, kutnici, stope, spojene ploče, snjegobrani, nosači za snjegobran, opšavi za antenu, odzračnici, kape za dimnjak...

Nabava i ugradnja fasadnih i krovnih panela.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka VALI - MONT je bravarsko limarski obrt i trgovina. Osnovana je 24.08.1995.g. Vlasnik tvrtke je Ivo Validžić. Sjedište tvrtke je u Strizivojni u ulici Vladimira Nazora 10.

VALI - MONT trenutno ima 35 djelatnika.

Tvrtka se nalazi na prostoru od cca 12.500 m2 na kojemu su hale za proizvodnje, te skladište materijala i skladište gotovih proizvoda, kao i uredski prostori.

Također, posjedujemo dobro opremljen strojni i vozni park.

Kvalificirani djelatnici, dobra opremljenost, te veličina i lokacija našeg poslovnog prostora omogućuju KVALITETU, BRZINU I EFIKASNOST.

U proizvodnji imamo široku paletu proizvoda koje izrađujemo serijski (nalaze se u našem katalogu), a dostupni su za isporuku odmah po narudžbi. Osim toga, na vaš upit, u najkraćem mogućem roku izrađujemo proizvode koji nisu u našoj standardnoj ponudi.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi