BALAVTO d.o.o.
Opis djelatnosti
Balavto d.o.o. se bavi prodajom i iznajmljivanjem nove i rabljene građevinske mehanizacije, mehanizacije i opreme za različite potrebe industrije i transportnim sredstvima za prijevoz ruda i mljevenih agregata.

Djelujemo kao ovlašteni zastupnik za Volvo građevinsku mehanizaciju u Sloveniji i na području Bosne i Hercegovine.

Pored prodaje, bavimo se i iznajmljivanjem građevinskih strojeva i odgovarajućih priključaka, te proizvodnjom radnih priključaka u skladu s potrebama stranke (žlice, grajferi…).

Ujedno Vam nudimo i usluge kompletne podrške na području građevinske mehanizacije: servis, rezervni dijelovi (novi i rabljeni), savjetovanje i pomoć prilikom pronalaženja mogućnosti financiranja, transport.

Dugogodišnje iskustvo na području prodaje priključaka za strojeve, redoviti kontakti sa strankama i uvažavanje njihovog mišljenja i prijedloga u vezi s problematikom i potrebama na području priključaka, doveli su do razvoja vlastite proizvodnje priključaka za građevinske strojeve. U našoj specializiranoj radionici proizvodimo različite priključke za strojeve (po mjeri): sve vrste žlice za bagere i utovarivače, različite grajfere, kliješta za drobljenje betona, vilice, ripere, rezače asfalta, brze spojnice, produžetke ruke bagera, sanduke za dampere i kipere, druge priključke i rješenja u skladu sa potrebama stranke - po mjeri.

PRODAJNI PROGRAM I USLUGE:
- Komplet proizvodni program VOLVO GRAĐEVINSKA MEHANIZACIJA (Slovenija i BiH)
- Hidraulički čekići BAT
- Različiti priključci za bagere i utovarivače (žlice, hidraulički čekići, grajferi, kliješta...)
- Polovna mehanizacija (polovni strojevi, priključci, dijelovi...)
- Polovni rezervni dijelovi za sve vrste strojeva (motori, hidraulički sistem, električni sistem...)
- Novi rezervni dijelovi za mehanizaciju različitih proizvođača, donji postroji, hidrauličke komponente, bolcne, piksne...
- Gumene gusjenice za sve vrste mini bagera
- Gume za građevinske strojeve
- Aluminijske rampe za utovarivanje strojeva
- Pomoć prilikom izbora odgovarajuće opreme
- Servisiranje, savjetovanje i preventivni pregledi
- Iznajmljivanje građevinskih strojeva i priključaka
- Izrada priključaka za strojeve u skladu sa potrebama i montiranje (brze spojnice, žlice, grajferi, kliješta...)
- Organiziranje i izvođenje transporta strojeva i opreme

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Balavto d.o.o. se više od 15 godina bavi prodajom građevinske mehanizacije, mehanizacije i opreme za različite potrebe industrije i transportnim sredstvima za prijevoz ruda i mljevenih agregata.

Brojna iskustva, koja smo stekli u tom periodu, doprinijela su k tome da smo danas vodeća firma na području građevinske mehanizacije u Sloveniji, te da smo u stanju svojim strankama ponuditi cjelovito rješenje, kada je u pitanju građevinska mehanizacija i odgovarajući priključci (od savjetovanja prilikom izbora, preko izrade priključka po mjeri do transporta na željenu lokaciju i potom servisiranja i osiguravanja rezervnih dijelova).
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi