GEC d.o.o.
Opis djelatnosti
Gec d.o.o. bavi se proizvodnjom i preradom plastičnih masa preko 40 godina. Glavni proizvod su LDPE vrećice i folije, također nude LDPE materijal, sezonske vrećice i pribor za pakiranje.

Proizvodni program:
Ekstruzija: u proizvodnom pogonu ekstruzije instalirano je 5 linija za ekstruziju i 4 stroja za flexo tisak. U mogućnosti smo proizvesti foliju od 100 mm do 2500 mm u listu što je najšira folija koja se nudi u Hrvatskoj.

Konfekcioniranje – izrada vrećica: u proizvodnji su instalirane 4 varilice za izradu vrećica. Na njima se izrađuju sve vrste vrećica po narudžbi, vrećice za domaćinstvo, vreće za smeće, industrijske vreće, vrećice s tiskom.

Regeneracija otpada iz proizvodnje: tijekom proizvodnje nastaje i otpad prilikom pokretanja strojeva ili mijenjanja dimenzija. Ukupan otpad preradi se u stroju za regeneraciju i vraća natrag u proizvodnju. Na taj način materijal se iskoristi u cijelosti.

Kvaliteta, kratki rok isporuke i povoljna cijena osnovna su obilježja poslovanja tvrtke. Tvrtka je član Hrvatske gospodarske komore Sektora za industriju, Udruženja za plastiku i gumu te je član Društva za plastiku i gumu u čijem se radu zajedno s ostalim članovima zalaže za što kvalitetnije poslovanje u sektoru prerade plastičnih masa.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
GEC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge osnovano je 1990. godine te je svojevrsni nasljednik obrta za preradu plastike i metala kojeg su Emil i Jelena Gec pokrenuli 1970-ih godina prošlog stoljeća.

Tadašnji obrt nabavio je opremu za izradu folija te brže strojeve za izradu plastičnih vrećica. Obzirom da je ova vrsta proizvodnog asortimana polučila veliki uspjeh pojavila se potreba za još većim proizvodnim pogonom te nabavom novih tehnologija. Vođeni idejom stalnog unaprjeđenja svojih poslovnih aktivnosti Emil i Jelena Gec redovito su nabavljali tehnički savršenije strojeve za izradu vrećica, strojeve za tisak te nove linije za proizvodnju folija. Stari program se slijedom novih poslovnih aktivnosti polako počeo napuštati te se sve veća pažnja počela pridavati specijalizaciji u proizvodnji folija i vrećica koji su i danas glavni proizvodi tvrtke GEC d.o.o.

Poduzeće ima uveden ISO sustav 9001:2008 od 2003 godine, a nositelj je i oznake “Green mark – sign of excellence” – obilježje je održive ili ‘zelene’ usluge, proizvoda ili tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, promicanja, povećanja konkurentnosti i tržišnog plasmana istih.

Gec d.o.o. ponosni je nositelj bonitetne oznake AAA izdane od Bisnode-a, prvi nositelj HALAL certifikata za plastičnu ambalažu u Republici Hrvatskoj, Potpisnik je kodeksa etike pri HGK te je potpisnik povelje o vrednovanju kompetencija stečenih volontiranjem pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge poslodavaca.

Tvrtka je vlasnik certifikata ISO 9001:2008 s čime smo uskladili svoje poslovanje s najvišim svjetskim standardima. Ekološki proizvodimo proizvode od plastičnih masa – LDPE. LDPE plastičnu ambalažu moguće je 100% reciklirati i upotrijebiti za drugi proizvod.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi