DUO STEP OBRT
Opis djelatnosti
Prerada i obrada Kerrocka.

Kerrock je kompozitni materijal čiji su osnovni sastojci aluminijev hidroksid i polimerno vezivo na bazi akrila. Materijal je gladak, neporozan i homogen kako u jednobojnom, tako i u granit i teraco efektu. Kerrock udružuje čvrstoću prirodnog kamena i ljepotu keramike, a posebno se odlikuje trajnošću, raznolikošću boja i neizmjernim mogućnostima oblikovanja i uporabe.

Izrađujemo: radne ploče od Kerrocka, prijemne pultove, laboratorijske radne pultove, sanitarnu opremu za auto kampove.

Ovlašteni smo serviseri Kolpa san sanitarne opreme (kupaonski ormarići, kupaonske kabine, tuš kade, tuš kabine, masažne kade i masažne kabine).

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Obrt Duo Step osnovan je 1997 g. Bavimo se obradom kerrock-a i servisom sanitarnih proizvoda. Od 2000.g. ovlašteni smo servis slovenskog proizvođača Kolpa San d.d. Glavna djelatnost je prerada kerrock-a. Proizvodimo opremu za hotele, bolnice, ugostiteljstvo, trgovine i privatne potrebe.

Neki od naših kupaca su Billa, Arenaturist, Kamgrad, Plodine itd. Konstantno ulažemo u razvoj opreme te posjedujemo najsuvremenije strojeve za najzahtjevnije projekte izrade kerrock pulteva, šankova i sl.
Reference
- KBC Split
- KBC Rebro
- Županijska bolnica u Zaboku
- Auto Kamp Kovačine na Cresu
- Auto Kampovi na Krku
- Auto Kamp Baška
- Poliklinika Anić-Šlaj
- Interspar - Koprivnica
- Mc Donalds
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi