ECOKLIMA d.o.o.
Opis djelatnosti
Djelatnost tvrtke je projektiranje i izvedba sustava klimatizacije, ventilacije te mikroklimatski uvjeti prostora i održavanje. Vršimo montažu i servis svih vrsta split sistema rashladnih uređaja, dizalica topline, ventilokonvektora. Dajemo stručne savjete i tehničku podršku gdje montirati i za koju jačinu rashladnog uređaja se odlučiti. Izvođenje i projektiranje prostora za pušenje u lokalima (Mitsubishi klima), sustavi ventilacijskih pušiona.

Vršimo usluge čišćenja ventilacijskih kanala, ventilokonvektora, ventilatora, klima uređaja, klima komora, izmjenjivača topline, čišćenje kuhinjskih napa, odsisnih motora. Čišćenja se obavljaju mehanički, kemijski te pomoću visokotlačnih čistača, parnih uređaja i strojeva. Osvježavanje prostora. Nudimo mirise za ventilacijske sustave (ventiliranje), dozatore mirisa.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Sva sredstva koja upotrebljavamo posjeduju vodopravne dozvole Zavoda za javno zdravstvo te su ekološki prihvatljiva.

Za obavljeni posao izdajemo Izvješća sukladno sa Zakonom o zaštiti od požara i mikroklimatskim uvjetima te po zahtjevu zovemo Zavod za javno zdravstvo koji uzima briseve i daje rezultate našeg obavljenog posla.
Reference
Naše referent liste su poslovne zgrade, hoteli, javne ustanove, restorani ....

- HRT - Croatian Radio and Television
- Mesna industrija PIK Vrbovec
- Hotel OSIJEK, Osijek
- HRVATSKE AUTO CESTE
- ZAGREBAČKI HOLDING- Podružnica ZAGREBPARKING i tržnice Zagreb UPRAVA
- HRVATSKA NARODNA BANKA
- Poslovna zgrada ALMERIJA Centar, Trius d.o.o
- Hotel ARISTOS, Zagreb
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO Dr.Andrija Štampar
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi