TERMOMONT
Opis djelatnosti
Izvodimo instalacije grijanja (kruta goriva, plinsko grijanje, tekuća goriva, solarno grijanje), vodovoda, klimatizacije i ventilacije. Uz montažu navedenih instalacijskih usluga, bavimo se i održavanjem postojećih pogona, te servisiranjem i prodajom (uz povoljne popuste) Vaillantovih i Buderusovih rashladnih i toplinskih tijela. Osim navedenih, surađujemo i sa slijedećim tvrtkama: Viessmann, Viadrus, Siemens, Fujitsu.

Izrađujemo metalne konstrukcije i njihove dijelove odnosno proizvodnja, prodaja i montaža proizvoda od kovanog željeza (kovane ograde - vanjske, unutarnje, balkonske itd., kapije i vrata, stepeništa, terase). Izrada raznih kovanih elemenata (ukrasni vrhovi, ukrasne kopče, ukrasne kugle, ukrasni češeri, ukrasni krugovi, ukrasni elementi, ukrasne zakovice, ukrasne kvake i brave za vrata). Izrada namještaja od kovanog željeza (stol od kovanog željeza izrađuje se prema želji i potrebi kupca: oblici i dimenzije). Višegodišnja garancija, povoljne cijene, iskustvo, brza i kvalitetna isporuka odlike su ovog poslovanja.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Termomont je obrt, koji se bavi instalacijom grijanja, solarnog grijanja, vodovoda, klimatizacije i ventilacije te izradom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova. S poslovanjem je započeo u lipnju 2001. godine na stalnoj lokaciji u Okučanima, Ante Starčevića 113. Vlasnik obrta je Anto Serdar. Tijekom osam godina uspješnog poslovanja, broj zaposlenika se konstantno mijenjao. Danas obrt broji 15-ak zaposlenika i pet učenika, koji u obrtu pohađaju stručnu praksu. Dinamičan tim instalatera i servisera redovito pohađa seminare na kojima usavršavaju svoje stručno znanje. Uz poslovnicu, koja se nalazi u Okučanima, obrt raspolaže sa šest gospodarskih vozila, što većih što manjih, kojima se služe zaposlenici obrta. Termomont je pokretan obrt, što znači da vrši usluge u cijeloj Hrvatskoj.

Objekti na kojima radimo su doista raznovrsni: obiteljske kuće, stanovi, restorani, kafići, škole, apartmani…Usmena preporuka vodi nas po cijeloj lijepoj našoj, stoga je nemoguće biti preciziran u određivanju područja koje pokrivamo jer tu uključujemo i Okučane, Novu Gradišku, Novsku, Kutinu, Zagreb, Umag, Pulu Hvar, Dubrovnik…

Ono što razlikuje Termomont od konkurencije je instaliranje solarnih sustava. Termomont pokušava uspješno poslovati s trendovima. Stoga prati nove trendove instalacija, nudi svojim kupcima najnoviju tehnologiju i dizajn. Kupci su prepoznali široki asortiman instalacijskih uređaja i usluga, koji ne zaostaju za svjetskim trendovima. Termomont stalno ulaže u novu opremu, koja je potrebna za izvođenje instalacija (alat, mašine, strojevi, kablovi…). Sva je ta oprema, tehnološki gledano, na visokoj razini i u skladu s trendovima u razvoju tehnologije, te će se paralelno uz ulaganje u nove tehnologije ulagati i u edukaciju zaposlenika.

Termomont surađuje sa nizom tvrtki sa našeg područja koje su nam glavni dobavljači instalacijske robe i potrošnog materijala te ih smatramo dobrim poslovnim partnerima, a osim poslovnog njegujemo i prijateljske odnose.
Reference
Uz brojne svakodnevne radove na privatnim kućama i manjim objektima, izdvajamo samo neke od većih projekata koje smo radili:

- Pučko otvoreno učilište Novska – kino dvorana Novska - dogradnja i preuređenje vodovoda, kanalizacija i sanitarna oprema, centralno grijanje, ventilacija i klimatizacija (toplovod, kotlovnica-komora, ventilacija kino dvorane)
- Poslovna građevina Euroherc - strojarski i građevinarski radovi
- Osnovna škola „Ivan Mažuranić“ Sibinj - izrada plinske kotlovnice - rekonstrukcija
- Poslovna građevina Evolen d.o.o. Novska - instalacije zemnog plina, toplovodnog grijanja, stlačenog zraka, ventilacije, klimatizacije, vodovoda i kanalizacije
- Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Staro Petrovo Selo – izgradnja plinske kotlovnice, te premještaj i konverzija postojeće uljne kotlovnice u plinsku.
- Stambeno-poslovna krađevina KC-01 Kutina, Novi Centar – izvedba vodovoda, kanalizacije, centralnog grijanja, ventilacije, mjerenog plina, sanitarni uređaji i oprema
- Elektrotehnička škola Nova Gradiška – sanacija sanitarnih čvorova
- Osnovna škola Okučani - sanacija sanitarnih čvorova, instalacija centralnog grijanja
- Općina Gornji Bogićevci - izgradnja plinske instalacije za potrebe grijanja zgrade općine Gornji Bogićevci
- Grad Novska, Društveni dom Voćarica - instalacije zemnog plina, toplovodnog grijanja, sanitarnog i hidrantskog vodovoda i kanalizacije
- Društveni dom Rajić - svlačionice - instalacije zemnog plina,toplovodnog grijanja,vodovoda i kanalizacije
- Društveni dom Stari Grabovac - centralno grijanje
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi