KROVOPOKRIVAČ LUKAČ d.o.o.
Opis djelatnosti
Izvođenje krovopokrivačkih i tesarskih radova, uređenje potkrovlja, hidro i termo izolacije na obiteljskim kućama, poslovnim i javnim objektima, industrijskim objektima i farmama. Obnova sakralnih objekata koje su pod zaštitom kulturne baštine te je radove nužno voditi pod strogim nadzorom... Izvodimo sve vrste konstrukcija od jednostavnih do složenih. Izvedba nadstrešnica, sjenica, pergola. Pokrivamo crijepom (glineni i betonski), šindrom (bitumenska i drvena), salonitom, limom (falcani, trapezni, oblik crijepa), eternitom i ostalim pokrovima (škriljevac, slama...).

U svojoj ponudi imamo i građevinsku limariju, nudimo pravilnu ugradnju krovnih prozora i izgradnju krovnih kućica, član smo VELUX MAJSTOR kluba te Hrvatske udruge krovopokrivača.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Krovopokrivač Lukač d.o.o. je renomirani izvođač građevinskih radova u segmentu krovova, krovnih i drugih drvenih konstrukcija, uređenja potkrovlja, građevinske limarije te hidro i termoizolacija.

Danas smo uhodan i stručan tim profesionalaca, koji uz tehničku logistiku i opremu može odgovoriti na sve izazove tržišta, ali i zahtjeve investitora.

Svjesni da je današnje standarde koje postavlja tržište, nemoguće ostvariti bez usvojene visoke profesionalnosti, stručnosti i odgovornosti, naša je tvrtka u vlastitoj kvaliteti i pristupu poslu uvidjela svoju priliku za dugoročnu i uspješnu prisutnost na tržištu. Budući da su ovi radovi povezani sa značajnim budžetom, razumljiva je osjetljivost naručitelja na konačan rezultat.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi