CESTODOM d.o.o.
Opis djelatnosti
Ukoliko Vas zanima smirivanje prometa, taktilne površine, savitljivi stupići, prometne površine posebne namjene, horizontalna signalizacija, došli ste na pravu adresu.

Usluge i proizvodi: Smirivanje prometa i izbočine (modularni sistemi za smirivanje prometa izrađeni od reciklirane gume, armirani s retroreflektivnim poljima: jastuci i trakasti ležeći policajci - uspornici, razdjelnici, rubnjaci), taktilne ploče (služe za orijentaciju slijepih i slabovidnih), fleksibilni (savitljivi) stupići, prometne površine posebne namjene (biciklističke staze, boja za ceste...), horizontalna signalizacija te razno (putničke rampe, katadiopteri, aerosol boje u spreju, različit pribor i aplikatori, prometna zrcala).

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće je osnovano u jesen 1990. godine. Poglavito smo se bavili rezervnim auto dijelovima, opremom i auto-gumama.

Već 1993. godine postavljamo prve izbočine za smirivanje prometa u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu. Ubrzo nakon prvih instalacija prepoznate su prednosti montažnih izbočina i tvrtka se specijalizira za smirivanje prometa. Tijekom godina poslovanje se intenzivira na području cijele Hrvatske, a znanjem se asistira i u susjednim državama.

1996. godine postavljaju se prvi katadiopteri (mačje oči) i izvodi prva aplikacija oblikovane termoplastike. Tri godine kasnije postavljamo i prve taktilne ploče za usmjeravanje pješaka u prometu oštećena vida, apliciraju se protuklizne površine biciklističkih staza. 2007. godine postavljaju se prvi savitljivi stupići vrhunske kvalitete i promovira se Tyregrip, podloga koja jamči 35% kraći zaustavni put vozila.

Poradi uske specijalizacije, možemo s ponosom ustvrditi da smo vodeća tvrtka u ovom dijelu Europe na području smirivanja prometa i aplikacijom posebnih materijala na prometnice. Najveća vrijednost naše tvrtke su kadrovi od kojih je većina više od deset godina u poduzeću, to se posebno odnosi na prometne i građevinske stručnjake.

Najbolja preporuka je, da tijekom svog rada nismo imali niti jednu reklamaciju od strane kupaca, a postavljeno je više od tisuću instalacija i aplicirano desetke kilometara posebnih površina.
Reference
Više od tisuću instalacija za smirivanje prometa samo u Hrvatskoj:
Zagreb, Varaždin, Istra, Vinkovci, Brač, Imotski, Vodice, Marija Bistrica, Senj, itd.
Izbočine ispred zgrade MORH-a u Zagrebu su postavljene 1995.g. i još nije bilo potrebe za popravkom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi