LAPIBUS
Opis djelatnosti
Projektiranje i izrada namještaja od punog drva. Proizvodnja ekološkog namještaja. Najčešće zastupljene vrste drva su: hrast, bukva, jasen, jela. Koristi se isključivo sirovina iz hrvatskih šuma koje imaju certifikat da se njima gospodari odgovorno. Pri završnoj obradi ne upotrebljavaju se lakovi, pa ni oni na vodenoj bazi, nego isključivo biljna ulja ili voskovi.

Proizvodni program: kuhinje, stolovi, komode i regali, ormari, kreveti, laboratorijski namještaj, hoteli i apartmani, uredski namještaj.

Vjernim 3D prikazom obrađujemo svaki zahtjev i pružamo kupcu zadovoljstvo da sjedeći pregleda mnoštvo namještaja.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Lapibus utemeljena je 1994. godine specijalizirana je u projektiranju i izradi namještaja, a danas se svrstava u sam vrh uspješnih malih tvrtki iz sektora namještaja.

Nastojanja da s pažnjom pristupa svakoj realizaciji proizvoda rezultirala su nizom zadovoljnih kupaca, velikim iskustvom i čvrstom podlogom za daljnje učenje i usavršavanje u struci.

Brojne nagrade i priznanja dokaz su da su ljubav prema kvaliteti prepoznati i od strane stručnjaka: Brončana i srebrna plaketa Ambiente: 2003. i 2004. godine, Posebna pohvala Ambiente 2005. godine, Zlatna stolica sa sajma Interio u Sarajevu 2006. godine.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi