MIL "S"
Opis djelatnosti
Radimo sljedeće:

- Završni građevinski radovi
- Montaža i demontaža skela, najam skela - Izvodimo sve vrste skelarskih radova, tako da nam ni jedan objekt nije tako mali. Ili tako velik (visok) da ne bi mogli udovoljiti Vašim potrebama. Radimo sve: od obiteljskih kuća, urbanih vila, radionica, do crkvenih tornjeva, stambenih zgrada, trgovačkih centara, čitavih blokova zgrada ili pak cijelog naselja.
- Strojne glazure
- Strojne žbuke
- Fasade – Stiropor fasade. Upotrebljavamo je za toplinsku zaštitu objekata novogradnje i starijih zgrada kao i kod izgradnje većih stambenih cjelina.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poslujemo već dugi niz godina. Naša garancija je naše iskustvo u ovim poslovima. Najbitnije je da sva naša znanja povezujemo sa novom tehnologijom te tako dobijamo i na kvaliteti izvođenja radova.

Kroz godine smo se dosta razvijali i sada smo Vam u mogućnosti ponuditi skoro sve vrste građevinskih radova. Ne radimo na veliko, a i takav je ustvari i način poslovanja određenog obrta, završiti jedan posao i to kvalitetno, a tek onda započeti novi.

Ono što nam je najbitnije je povjerenje i zadovoljstvo klijenata. Pravilo kod nas je da je dobar posao najbolja reklama te tako i pristupamo poslu.
Reference
- izrada glazura stambena zgrada u Borovju (investitor: Vip Gradnja)
- kooperant: Nikel, Gromola-ing, Mesic com.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi