AKVASTATI d.o.o.
Opis djelatnosti
Pružamo sve vrste usluga u vezi s uređenjem okoliša, od hortikulturalnih do manjih građevinskih radova.

Zbog specifičnosti i zahtjevnosti našeg posla, širok je i spektar usluga koje pružamo: geomantijska analiza prostora, idejna rješenja i projektiranje, izvedba sadnje i zemljanih radova, izvedba stazica i zidova od prirodnog kamena, izrada vrtnih jezeraca i vodenih tokova, izrada vrtne rasvjete i vrtnog namještaja, izvedba navodnjavanja zelenih površina.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Akvastati d.o.o., poduzeće sa sjedištem u Podvrhu, mjestu kraj Samobora, ima dvojicu vlasnika: Željka Koletića i Franju Radovanića.

Vlasnici poduzeća koje je registrirano 2006. godine, iskustvo su stjecali u raznim zanatima: poljoprivredi, građevinarstvu, tesarstvu, stolariji, elektrostuci, trgovini. Vođeni inspiracijom osmišljavali su vlastite projekte u alternativnoj gradnji te dizajnirali i izrađivali razne umjetničke predmete. Hortikulturom se intenzivno bave 10 godina i imali su prilike raditi u različitim većim i manjim privatnim vrtovima. Zadnjih nekoliko godina uče i primjenjuju znanje o geomantiji i sudjeluju na većim projektima kao što su Litopunktura Zagreba, Plexus Solaris Europe (Jarun), Čarobni svijet kamena Baške (Baška) kao suradnici i tehnička pomoć.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi