VARGON d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja plastičnih cijevi i spojeva za kućni vodovod, kućni odvod vode i uličnu kanalizaciju i dovod vode do objekta.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Vargon d.o.o. od rujna 2022. posluje u okviru Wienerberger grupe i na taj način jača svoju tržišnu poziciju u Jugoistočnoj Europi. Ova akvizicija je dodatno osnažila ekspertizu Wienerbergera u segmentu kućnih i infrastrukturnih rješenja pa idealno doprinosi strateškom pozicioniranju u industriji upravljanja vodama i energijom.

Tvrtka Vargon je osnovana kao obiteljsko poduzeće 1990. godine, a proizvodnja  je bila usmjerena na obradu metala. Godine 1992. Vargon uvodi nove moderne proizvodne programe i programa obrade plastičnih masa, kojima pokriva cjelokupnu paletu proizvoda za unutarnje i vanjske cijevne instalacije. Uvođenjem novih tehnologija tvrtka progresivno raste do današnje pozicije regionalnog lidera u proizvodnji plastičnih cijevi i spojnih dijelova za vodovod i kanalizaciju te infrastrukturne projekte.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi