EKOVENT-INFO d.o.o.
Opis djelatnosti
ISPITIVANJA I ATESTIRANJA: obavljamo sva potrebna ispitivanja i atestiranja, te izdavanja atesta kod "Minimalnih tehničkih uvjeta" tj. MTU, potrebnih za dobivanje dozvola za rad, uporabnih dozvola i sl. Također vršimo vještačenja i nadzor kod ispitivanja ili izvođenja strojarskih ili elektroinstalacija. Specijalizirani smo i opremljeni najboljom opremom u pogledu ispitivanja i balansiranja tj. reguliranja količina zraka i distribucije ventilacije, ispitivanja buke, električnih instalacija kao i validacije čistih prostora.

Akreditirani smo prema HRN/ISO 17025 kao umjerni laboratorij od strane HRVATSKE AKREDITACIJSKE AGENCIJE koje obuhvaća umjeravanja: temperature, relativne vlage, tlaka, klimatske i termostatske komore.

ZAŠTITA NA RADU, ZAŠTITA OD POŽARA, ZAŠTITA OKOLINE: Vođenje poslova zaštite na radu, zaštite od požara; Izrada elaborata zaštite na radu; Izrada procjena opasnosti i revizija procjena opasnosti; Obuka za rad na siguran način sa stanovišta ZNR-u; Obuka za rad na siguran način sa stanovišta ZOP-u; Izrada plana i programa osposobljavanja djelatnika; Ispitivanje učinkovitosti ventilacije; Ispitivanje mikroklimatskih parametara; Ispitivanje buke i kvalitete zvučne izolacije; Ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti; Ispitivanje svih vrsta električnih instalacija; Ispitivanje kvalitete rasvjete.

VALIDACIJA ČISTIH PROSTORA: sva vrsta ispitivanja potrebnih da bi čisti prostor zadovoljavao uvjete čistoće za proizvodnju lijekova, kozmetičkih preparata ili za operacijske zahvate. Klasa prostora se definira prema ISO 14644 i EuGMP standardima.

KONZULTACIJE I NADZOR: nadzor i konzultacije nad izvedbom strojarskih i elektroinstalacija od stručnih i ovlaštenih inženjera; konzultacije u vezi zaštite od buke; nadzor i konzultacije kod izvedbe i izrade projekata čistih soba; nadzor i konzultacije kod izvedbe i izrade projekata skloništa.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka EKOVENT-INFO d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, osnovana je 1997. godine. Firma ima više godišnje iskustvom u obavljanju poslova zaštite na radu, te ispitivanja i atestiranja. U samim počecima firma se bavila umjeravanjem-balansiranjem sustava ventilacije u raznim firmama kao što su npr. "PLIVA", "HILTON IMPERIAL DUBROVNIK", "HOTEL ESPLANADE ZAGREB", "BELUPO", "HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE", "BRANIMIR CENTAR".

Danas smo firma koja se bavi pružanjem usluga na području validacije čistih prostora i svih popratnih djelatnosti u vezi ispitivanja strojarskih i elektro instalacija vezanih uz čiste prostore, zaštite na radu i zaštite od požara, ispitivanja, vještačenja i nadzora strojarskih i elektro instalacija, te ispitivanjima buke i buke ometanja, projektiranje zaštite od buke, te posjedujemo odgovarajuća ovlaštenja za obavljanje tih djelatnosti.

Za sve informacije i usluge stojimo vam na raspolaganju.
Reference
HOTEL HILTON IMPERIAL, DUBROVNIK
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

BRANIMIR CENTAR ZAGREB
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

HOTEL PETKA, DUBROVNIK
Ispitivanje i balansiranje ventilacije, buka, mikroklima.

HOTEL ESPLANADE, ZAGREB
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

VIPnet, ZAGREB
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti, rasvjete, javne rasvjete, zvučne izolacije itd.

PHARMAMED TRAVNIK
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i po čistim prostorima, ispitivanje statusa tlaka, mikroklimatski uvjeti, buka…

PLIVA ZAGREB
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd. za prostore – BIOTEHNOLOGIJA . 1. dio i 2. dio, INJEKCIJE, MONIKA, INSTITUT.

BELUPO, Koprivnica
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i čistim prostorima te izvršena kompletna validacija svih čistih i ostalih prostora za objekt PILOT.

HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

OPĆA „BOLNICA TOMISLAV BARDEK“, Koprivnica
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima, sobama, i OP dvoranama, ispitivanje buke u OP dvoranama, buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

NARODNI I OBITELJSKI RADIO, TV SLJEME
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje komunalne buka, buke ometanja, zvučne izolacije u studijama i režijama, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

BILLA
Sva ispitivanja u centrima Križevci, Zagreb, Karlovac, Varaždin.

UMJETNIČKI ATELJE Dušana Džamonje
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima, ispitivanje mikroklimatskih faktora i emisije buke.

TEKSTIL PROMET, Zagreb
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i hala, preko 300 stropnih anemostata, ispitivanje komunalne buka i buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

WIENER STADTISCHE OSIGURANJE, Zagreb
Izvršeno kompletno balansiranje, a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

COCA COLA
Ispitivanje ventilacije i količina zraka, statusa tlaka za prostore punionice, i uredske prostore.

BAZENI VARAŽDIN, DUBROVNIK, KOPRIVNICA
Ispitivanje ventilacije, mikroklime, buke.

OPĆA BOLNICA TOMISLAV BARDEK. KOPRIVNICA
Kompletna ispitivanja i balansiranja količina zraka; ljekarne, prijema pacijenata, odjela hitne, endoskopije, sterilizacije i operacijskog bloka s 9 operacijskih dvorana, ispitivanje i program sanacije buke u OP-dvoranama, validacija OP-dvorana i pripadajućih čistih i ugroženih prostora, mikroklima, oruđa za rad s povećanom opasnosti, te jednim dijelom električneinstalacije.

BELUPO, Mikrobiloški laboratoriji
Balansiranje i ispitivanje količina zraka za cijelog objekta, te izvršena kompletna validacija svih čistih prostora (integritet filtera, klasifikacija čistih prostora, vizualizacija strujanja, recovery time test, rel.vlaga, temperatura, buka, rasvjeta).

TVORNICA DUHANA ROVINJ (TDR)
Ispitivanje i balansiranje količina zraka hale 1, hale 2 i hale 3. 1.3 miliona kubika zraka izmjereno i podešeno po anemostatima i rešetkama. Ispitivanje buke od stacionarnih izvora buke, buke ometanja, ispitivanje mikroklimatskih parametara, ispitivanje i regulacija zidnih termostata itd.

ZAGREBAČKA KATEDRALA
Ispitivanje gromobranske instalacije.

GRAND CENTAR (Zagreb)
Izvršeno kompletno balansiranje a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

EMPORION CENTAR (Zagreb)
Izvršeno kompletno balansiranje a potom i ispitivanje količina zraka po prostorima i sobama, ispitivanje buke ometanja, mikroklima, ispitivanje strojeva i uređaja s povećanom opasnosti itd.

CITY CENTER ONE

KRKA, JASTREBARSKO

HOTEL LAV, SPLIT
Ispitivanje stambenih objekata, škola, autoservisa, robnih kuća,svi McDonald's (Jurišićeva, Kvatrić, Novi Zagreb), HRT (blok 30)... te ispitivanja svih skloništa u RH, kao kontrolna ispitivanja i ispitivanja potrebna za tehnički pregled.

Imamo blisku suradnju sa svim većim firmama u Hrvatskoj: PROKLIMA, KOMFOR-KLIMA, VMZ, TTI, ENERGON, TERMOINŽENJERING ,KLIMA MONTAŽA, TERMOSERVIS, ZO INVEST ADRIA servis, ESCO servis, BM EUROMONT, EKOMONT, ELEKTROMETAL BJELOVAR, FRAMAGO, GRADIMONT, INGRA, KLIMA OPREMA, KSEDRA, PECON, i dr.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi