FEIST d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja hrvatskih kvalitetnih proizvoda namijenjenih za zaštitu parkirnih mjesta i pješačkih prolaza. Izrada rampi i parkirnih preklopnih stupova.

Patentirani proizvodi:
1. Zaštitni preklopni stup Tip 1
2. Preklopni stup s ugrađenom cilinder bravom

Inovacija: otključavanje na ključ i ugradnja mehanizma za samozaključavanje zaštićena je patentom zbog onemogućavanja drugih da se legalno koriste idejnim rješenjem autora inovacije, g. Feist Ivana.

3. Zaštitni preklopni stup Tip 2
4. Podizna mehanička rampa
5. Zakretna rampa
6. Utični - ugradbeni stup
7. Lomni - gibljivi stup

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Mikroklima - Ivan Feist dobitnik je Srebrne diplome za tržišno prihvatljive inovacije na 14. međunarodnom sajmu automobila, motocikala i opreme i 6. izložbi auto - moto inovacija - za proizvodnju rampi i parkirnih preklopnih stupova.

Proizvodi Feist rezultat su kombinacije dugogodišnjeg praktičnog i teoretskog znanja i iskustva, te vlastitog razvojno-inovativno-istraživačkog rada gđa Feist Ivana.

Proizvodnja se ostvaruje u vlastitoj radionici.

Posebna pažnja pridaje se kvaliteti izrade i odabiru materijala koji treba osigurati čvrstoću, sigurnost, trajnost i jednostavnost proizvoda u upotrebi, a istovremeno estetski primjeren dizajn. Svaki je proizvod podvrgnut detaljnom ispitivanju, kontroli kvalitete, i testiran je prije izlaska na tržište, kako bi zadovoljio estetske, tehničke i ekonomske zahtjeve.

Cilj: Da svaki proizvod bude poseban, jedinstvenih karakteristika, visoke kvalitete, solidne izvedbe, čvrst, pouzdan, trajan i prepoznatljiv, i kao takav dostojan povjerenja.

Opredjeljenje: Vrhunska kvaliteta, privlačan dizajn, jednostavnost, funkcionalnost i praktičnost rukovanja i održavanja.

Uz navedene proizvode iz naše radionice možemo ponuditi i drugačija rješenja, kao npr., lančane rampe automatske ili na ključ, podizne rampe, barijere na daljinsko upravljanje, fiksne stupiće i drugo, uz potrebnu pažnju posvećenu kvaliteti i sigurnoj funkciji, ne zanemarujući pri tome estetski dojam cjelokupnog rješenja.
Reference
- Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Strossmayerov trg
- Veleposlanstva u Zagrebu: Australije, Cipra, Crne Gore, Čilea, Francuske, Indije, Japana, Kanade, Norveške, Portugala, Švicarske itd.
- Građevinska poduzeća: Area, Brijeg, Domoizrada, Filabeton, Gik-Gradnja, Global Gradnja, Globstal, Golstak-Gradnja, Gradnja Zavelim, Incop, Infodom, Ing-Grad, Ingra, Kardum, MGM Projekt, MMM Maxi, Nikel, Nivogradnja, Pionir, Rudar, Solin Mandić, Tehnika, Totum, VIB-Gradnja, VMD Promet (Ul.Grada Vukovara 269d /ugao s Radničkom c./ i Budmanijeva ul.br.1), itd.
- T-Mobile Hrvatska (Vukovarska 23 - ugao s Iločkom ul.),
- Osnovne i srednje škole,
- Fakulteti: Elektrotehnički, Geodetski, Građevinski, Prehrambeno biotehnološki, Prometni, Rudarsko-geološko-naftni, itd.,
- Stambene zgrade, banke, vrtići, domovi zdravlja, bolnice...,
- Zagrebački Velesajam (v.Južni ulaz, pav.br.12 na Aveniji Dubrovnik), itd.

Posebna pažnja posvećena zaštiti protiv korozije, najviše dolazi do izražaja na stupovima koji štite parkirna mjesta uz more.

Jednako tako kao i u Zagrebu, Zaštitni preklopni stup se dokazao kao solidan i trajan čuvar parkirnog mjesta u Crikvenici, Dubrovniku, na Hvaru, Korčuli, Krku, Lošinju, u Makarskoj, na Murteru, u Opatiji, na Pagu, Pelješcu, u Puli, Rijeci, Splitu, Šibeniku, Trogiru, Umagu, Vodicama, Zadru itd.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi