PROFINE CROATIA d.o.o.
Opis djelatnosti

Distribucija PVC profila za prozore i vrata te programa zaštite od sunca marki Kömmerling, KBE, RolaPlus, OmbraPlus.

PROZORSKI SUSTAVI: Specifični PVC prozorski sustavi prilagođeni individualnim zahtjevima i lokalnim tržištima. Svaki sustav sadrži veliki broj različitih profila koji su rezultat dugogodišnjih istraživanja i kontinuiranog rada na razvoju proizvoda.

PROGRAM VRATA: High-tech profili vam jamče uhodanu sistemsku tehnologiju najviše kvalitete i sigurnosnih standarda. Ovo se ne odnosi samo na ulazna vrata, nego i na raznolik program kliznih i harmo stijena.

ROLETE, GRILJE, KAPCI...: Program zaštite od sunca (ali i povećane sigurnosti i izolacijskih svojstva) dolazi u širokoj lepezi najrazličitijih varijanti dizajna, boja i oblika.

PVC PLOČE: Vrhunske PVC ploče za sve namjene.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka profine još je 1993. godine otpočela suradnju s hrvatskim gospodarstvom i od tada su jedan od vodećih subjekata na području građevinske PVC stolarije, od samih početaka ekspanzije ovih proizvoda na hrvatskom tržištu.

NEKI NOVI STANDARDI
S vremenom, od prvog partnera, preko predstavništva do sadašnjeg profine Croatia d.o.o., uspostavljena je iznimno uspješna suradnja s više od 80 autoriziranih partnera - proizvođača PVC stolarije - na cijelom području Hrvatske. Svojim djelovanjem tvrtka profine Croatia postavila je nove standarde u branši i svakako doprinijela gospodarskoj suradnji Hrvatske s inozemstvom, u prvom redu Njemačkom i Austrijom. Na taj način, ali i u drugim aktivnostima, od početka smo uključeni i u obnovu zemlje i razvoj gospodarstva tijekom i poslije rata.

Ovih dana, kad je profine već duboko zagazio u drugo desetljeće djelovanja na našim prostorima, može se podičiti uvjerljivom većinom tehnoloških i drugih inovacija koji su u tom razdoblju došle iz Trocala, Kömmerlinga ili KBE-a, tvtrki koje čine profine Group. Tvrtka profine je postavila i neke sasvim nove standarde kad je u pitanju bolja komunikacija i razumijevanje s partnerima i unutar struke općenito, ali i odgovoran odnos prema okolišu...

SMJERNICE ZA BUDUĆNOST
Pioniri utiru puteve i rijetko se osvrću. Koliko god u profineu bili ponosni na postignuto, za samu tvrtku to je déja vu – već viđeno, priča koja je primijenjena globalno i uspješno se prenosi na nova tržišta, uzimajući u obzir specifičnosti svakog od njih i prilagođavajući se, kako se od vodećeg u branši i očekuje.

NETKO MORA BITI PRVI
Većinu aktivnosti profinea u proteklom periodu pratila je, s punim pravom, rečenica - netko mora biti prvi. Vrijeme pred nama će zasigurno još jednom potvrditi ispravnost strategije utemeljene na inovativnosti, tradiciji i odgovornosti. Trocal, Kömmerling i KBE znaju kako se to radi.

AUTORIZIRANI PARTNERI
profine Croatia danas radi sa stotinjak autoriziranih partnera u cijeloj Hrvatskoj. Kroz cijelo razdoblje djelovanja u našoj zemlji, tvrtka bilježi konstantan rast, a kroz odmak od klasičnog odnosa dobavljač - kupac, cijelim nizom dodatnih aktivnosti i oblika podrške u svojoj domeni poslovanja postavlja na ovim prostorima sasvim nove standarde poslovanja
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi