LAURUS NET d.o.o.
Opis djelatnosti
Opremanje interijera i objekata te proizvodnja namještaja po mjeri u srednjem i višem srednjem kvalitativnom i cjenovnom razredu. Specijalizirali smo se za segment opremanja manjih i srednjih poslovnih i uredskih prostora te proizvodnju ugradbenih ormara po mjeri. Možemo Vam izraditi skicu i 3D vizualizaciju prostora koja može dočarati kako će prostor i namještaj u njemu izgledati nakon opremanja.

Zastupništvo za stolce (ergonomske, radne, uredske, dizajnerske i sl.). Partner smo za distribuciju Dauphin i Nowy Styl asortimana te ekskluzivni partner za distribuciju Herman Miller asortimana u Republici Hrvatskoj, prestižnog svjetskog brenda u segmentu ergonomskih i dizajnerskih stolaca i namještaja.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Opremanje interijera u sklopu tvrtke Laurus Net d.o.o. pokrenute početkom 2010. razvilo se kao logičan nastavak na temelju višegodišnjih iskustava obrta Laurus koji posluje od 2003. godine te kao posljedica rasta i širenja opsega poslovanja. Obrt Laurus stasao je pak i razvio se pod utjecajem obiteljskog obrta koji se više desetljeća uspješno bavi obradom drveta i proizvodnjom sobnih i ulaznih drvenih vrata te drvenih prozora u Bjelovaru.

Godine i godine iskustva u opremanju interijera i proizvodnji namještaja po mjeri te ekipa iskusnih ljudi stoje Vam na raspolaganju kako bismo savjetima pomogli u optimiziranju ergonomije, funkcionalnosti, estetike i naravno cijene.
Svakom klijentu pridajemo jednaku pažnju i nastojimo udovoljiti svakome ponaosob. Spremni smo se u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama i ispuniti sve Vaše želje.

Namještaj po mjeri izrađujemo kako bi odgovarao Vašem prostoru, ukusu i potrebama. Dizajn namještaja možete prepustiti nama, ali možete ga skicirati i sami. Jednako tako, možete pronaći i primjer koji Vam se sviđa iz nekog od kataloga, prospekata ili fotografija koje pronađete i pošaljete nam ih e-mailom ili nam ih osobno donesite do našeg ureda.

U radu koristimo samo provjerene materijale i okove renomiranih svjetskih proizvođača kako bismo osigurali kvalitetu, pouzdanost i trajnost. Vlastiti proizvodni pogon i monteri naša su prednost, a suradnja s provjerenim partnerima omogućava nam fleksibilnost i konkurentnost. U radu koristimo i kombiniramo sve trenutno raspoložive i dostupne materijale i poznate tehnologije obrade. S druge pak strane, kao naš nedostatak možemo navesti to da nemamo robu na skladištu spremnu za isporuku odmah jer svaki dio namještaja koji isporučujemo, sami i proizvodimo i to isključivo za poznatog kupca i po narudžbi.

Dovoljno smo mali da se brzo i lako prilagođavamo, a istovremeno dovoljno veliki da preuzmemo poslove (pre)uređenja i opremanja kompletnih stambenih ili poslovnih prostora do nekoliko stotina m2 površine. Mi smo proizvođači namještaja kojeg nudimo, nismo samo trgovci. Zato osluškujemo Vaše potrebe i brzo reagiramo..

Poznato nam je svima kako nije jednostavno odlučiti kakav namještaj odabrati, kako optimalno rasporediti elemente i kako maksimalno iskoristiti prostor, koje boje i materijale kombinirati, kakav raspored polica, ladica ili ugradbenih aparata u kuhinji odabrati i slično. Zapravo je vrlo zahtjevno, ukoliko niste vizualan tip osobe, bez 3D animacije odlučiti što zapravo želite. Kako bismo izbjegli takve situacije, možemo Vam izraditi skicu i 3D vizualizaciju prostora koja može dočarati kako će prostor i namještaj u njemu izgledati nakon opremanja.

Ukoliko želite, uhodani tim dizajnera s kojim surađujemo spreman je napraviti i vjerne visokokvalitetne 3D vizualizacije prostora sa gotovo realističnim prikazom istoga. Sve u skladu s Vašim željama i afinitetima.

Zahvaljujemo Vam unaprijed na ukazanom povjerenju!
Reference
Do sada smo opremali brojne privatne i poslovne prostore te surađivali s brojnim poznatim institucijama i brojnim drugim manjim korisnicima naših usluga uz veliki broj privatnih investitora. Poimence ih pogledajte pod linkom Reference.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi