NORD PRODUKT d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja i mobilnih kućica. Uvoz i distribucija ostalog kupaonskog asortimana.

Kupaonski asortiman: slavine, kupaonski namještaj, sanitarna keramika, kade i tuš kade, pločice, vodokotlići, kupaonska galanterija, elektrouređaji, kade, tuš kabine, tuš elementi, tuš zavjese i nosači, vodomaterijal.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
- Proizvođač slavina, namještaja za kupaonice, kuhinja, mobilnih kućica
- Distributer proizvoda ARMAL i SCHMIDLER

PODACI O KOMPANIJI:
Obrt na svega nekoliko kvadrata, kroz dva desetljeća, prerastao je u jednu od vodećih kompanija u svojoj grani što nam je omogućilo postavljanje proizvodnje vlastitih proizvoda čime je kompletirana ponuda u segmentu opreme za kupaonicu. Danas, uz visoku tehnologiju i razvijenost softvera, te iznimno kvalitetnu distribucijsku mrežu, odlične ideje, kvalitetu i atraktivnost proizvoda, stvaramo veliku konkurentnu prednost s tendencijom zauzimanja mjesta tržišnog lidera.

Početkom 2013. godine Nord Produkt je pokrenuo proizvodnju Nord mobilnih kućica za odmor.

Uz vlastitu proizvodnju u našem asortimanu nalaze se robne marke renomiranih hrvatskih i svjetskih proizvođača opreme za kupaonicu.

CILJEVI:
Predstaviti se tržištu cjenovno konkurentnom ponudom Kvalitetom koju omogućuje najnovija tehnologija obrade, pozicionirati se ispred konkurencije. Predstaviti se svjetskom tržištu te stvoriti dobru mrežu inozemnih partnera za što, već u ovom trenu, postoji velik interes. Stvoriti jedinstvenu prepoznatljivost na svjetskom tržištu.

MISIJA:
Osigurati kvalitetu, ljepotu i vrijednost u dugom periodu korištenja. Naša misija je unijeti svoj duh u svaki projekt i svaki korak na putu do finaliziranja krajnjeg proizvoda koji će oduševiti i onoga za koga je osmišljen. Uigran tim osnova je dobro obavljenog posla, a to je priča koju mi ostvarujemo svaki dan.

TVRDNJE:
Vjerujemo da vrijedi biti kreativan i inovativan čemu svjedoče naša ostvarenja. Robne marke iz naše ponude proizvodi su visoke kvalitete i snažna su kompetitivna prednost, s obzirom na kontinuirano ulaganje u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, distribuciju, marketing kao i u stalnu komunikaciju s kupcima. Ljudi su naša glavna snaga, a potpomognuti vlastitim softverskim rješenjima, organizacija poslovanja mnogostruko je brža i kvalitetnija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi