SCHOMBURG Nebi d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja proizvoda za: hidroizolaciju i sanaciju građevina, postavljanje pločica, prirodnog kamena i glazure, građevinski inženjering, zaštitu površina te za beton.

HIDROIZOLACIJA I SANACIJA GRAĐEVINA: Materijali za brtvljenje - bitumen, hidroizolacijski materijali - mineralni i membrane, konstrukcijski spojevi, zamjenski proizvodi, trake za brtvljenje, materijali za brtvljenje - epoksidna smola/poliuretan, tekući hidroizolacijski materijali / impregnacije, mortovi i sanacijske žbuke, brzo vezivni cementi, mase za izravnavanje, sanacijski mortovi i mortovi za podljeve, sustavi nadomjestka betonu, zaštita fasade, elastični materijali za brtvljenje spojeva, premazi i prednamazi za podove, premazi za podove/zaštita površine, prednamazi za žbuke, pemošćivači i aditivi, dodaci betonu i mortu, modifikatori, sredstva za čišćenje, mozaična žbuka, cestogradnja i izgradnja željeznica.

POSTAVLJANJE PLOČICA / PRIRODNOG KAMENA / GLAZURE: Prianjajuća brtvila, emulzije, aditivi, glazure, specijalne glazure i mortovi, smole za lijevanje, ljepljenje i injektiranje, prednamazi, mase za izravnavanje i zaglađivanje, sistemi hidroizolacije, trake za brtvljenje, ljepila za pločice, ljepilo za prirodni kamen, mortovi za spojeve, elastični materijali za brtvljenje spojeva i prednamazi, sustavi za zvučnu izolaciju i odvajanje, pomoćna sredstva i radni alati.

GRAĐEVINSKI INŽENJERING: Cestogradnja i izgradnja željeznica, sanacija betona, vodogradnja.

SISTEM ZAŠTITE POVRŠINA: Impregnacije, prednamazi, zaštitni premazi, premazi, specijalni proizvodi, masa za brtvljenje spojeva/prednamaz, mortovi/ljepila, sistemi vrućeg prskanja, pomoćni programi.

TEHNOLOGIJA BETONA: Dodaci betonu - betonski proizvodi, gotovi elementi i transportni beton, hidroizolacija na bazi kristala, boje za beton-praškasti i tekući pigmenti, odvajajuća sredstva za beton, impregnacije, dodaci mortu, glazuri i za naknadnu njegu, sredstva za čišćenje i njegu.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Proizvod: Proizvodni pogoni upravljani sustavom PPS i kvaliteta praćena iz naših laboratorija jamče vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Zaštita okoliša: Održivost-ne samo u postojanju, nego također i u zaštiti okoliša. Na tome se temelji grupacija SCHOMBURG. Zato su naši proizvodi bili podvrgnuti strogim ispitivanjima, koja su morali ispuniti zahtjeve i standarde DGNB, LEED, EMICODE te EPD-smjernice.

Sustav proizvoda: Proizvodi su tehnički i kemijski međusobno prilagođeni čime omogućavaju visoku funkcionalnost i sigurnost.

Stručno savjetovanje: Kompetentni tehničari stoje uvijek na raspolaganju stručnim izvođačima ili onima kojima je potrebna stručna pomoć.

Tijek projekta: Kompetentni prodajni menadžeri, automatska nabava proizvoda i skladištenje te vlastita špedicija omogućavaju kompetentan razvoj projekata.

Školovanje i edukacija: U podjednakim razmacima osiguravamo školovanje za tehničare tako da od dobrih proizvoda i sustava nastane dobra i sigurna ugradnja proizvoda.

... i sve je to certificirano prema DIN EN ISO 9001:2008.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi