TORAUTOMATIC
Opis djelatnosti
Prodaja, montaža i servis: automatska vrata, motori za krilna i klizna vrata, klizna vrata - senzorska, dvorišna vrata, profili za vrata, elektronika za vrata, rolete - dijelovi i dodaci, periferni uređaji (bravica, eksterna antena, elektro klin, kontakt brava AP-KB2, nadžbukni foto senzor, podžbukna kontakt brava, podžbukna kutija, podžbukni foto senzor, semafor R/G, upozoravajuća lampa 230v), cestovne rampe i podizni stupovi - barijere, parkirni sustavi (sustavi za naplatu parkinga i kontrolu parkirališnih zona).

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
TORAUTOMATIC ulazi u 18-tu godinu poslovanja, te po tradiciji ima renome na području Hrvatske za distribuciju, postavljanje i servisno održavanje automatike kroz periodične preglede.

Za montažu po principu "Uradi sam majstore" nudimo instrukcije, tehničku pripremu i podršku.

Kroz dugogodišnje iskustvo i stručno usavršavanje specijalizirani smo u području automatike za privatni i industrijski sektor. Kako je to područje široke palete Elektro motora i procesnih elektronika, našom web prezentacijom nastojimo Vama olakšati izbor prema vrsti i cijeni automatike koja bi bila optimalna za dugogodišnji rad.

Neka Vas vodi nekoliko kriterija za izbor električnih motora kao što su težina; veličina i učestalost tj. broj ciklusa rada u 24 sata. Kod procesnih elektronika, postoje razne multi logike funkcioniranja, programiranje je olakšano određivanjem rada putem "dip switch" prekidača ili s digitalnim programiranjem "step by step".

Garancija naše kvalitete je sedamnaestogodišnje iskustvo i postojanost na hrvatskom tržištu uz vrlo konkurentnu cijenu i zavidnu kvalitetu pruženih usluga.

Profesionalnost, pouzdanost, podrška i sigurnost, te jamstvo i servis u najkraćem roku naš su imperativ - stoga nam se slobodno obratite s maksimalnim povjerenjem.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi