DAIKIN HRVATSKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Daikin proizvodi opsežnu liniju energetski visokoučinkovitih kvalitetnih proizvoda i sustava za kontrolu unutarnje klime za komercijalnu, stambenu i industrijsku namjenu.

Naš proizvodni program temelji se na četiri osnovna ˝stupa˝, koji prikazuju raznolikost proizvoda tvrtke Daikin:
- optimizirana rješenja za grijanje: zrak-zrak (stambene i komercijalne primjene) i zrak-voda (stambene primjene s opcionalnom mogućnošću pripreme tople vode za kućanstvo)
- najmodernija klimatizacija s direktnom ekspanzijom za stambene i komercijalne primjene
- sustavi za grijanje i hlađenje vodom za centralno hlađenje i grijanje za procesnu i komfornu primjenu
- sustavi za hlađenje roba u rashladnim vitrinama i komorama za duboko smrzavanje i srednje temperature namijenjene maloprodajnim prostorima i industriji

Oprema u svakom stupu kombinira napredne tehnologije za osiguranje maksimalne energetske učinkovitosti, minimalnog utroška energije kao i minimalne operativne troškove tijekom čitavog životnog vijeka opreme.

Naša široka linija proizvoda vrlo je opsežna u pogledu ključnih segmenata kontrole unutarnje klime da smo uvijek sigurni u svoju sposobnost ispunjavanja zahtjeva naše baze krajnjih korisnika, projektanata, ugovornih izvođača i instalatera.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od svog osnutka u Ostendu (Belgija) 1972. godine nadograđujemo i proširujemo proizvodne pogone, uključujući i one nedavno otvorene u Milanu (Italija), Plzenu i Brnu (Češka), kao i akviziciju tvrtki Cramlington (Velika Britanija) i Güglingen (Njemačka), do trenutaka kada smo priznati kao najnapredniji u svom području u Europi. Osim toga, svi naši pogoni profitiraju koristeći pravila naše japanske matične tvrtke - proizvodnja bez kvara, izrazito učinkovito upravljanje lancem nabave i nenadmašna podrška istraživanju i razvoju.

Podršku proizvodnim pogonima daju tvrtke u potpunom vlasništvu Daikina koje se nalaze u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Poljskoj, Grčkoj, Belgiji, Nizozemskoj, Srednjoj Europi i Južnoj Africi te brojnI neovisni distributeri širom Europe, Afrike i Bliskog Istoka te s nekoliko ureda u Irskoj, Rusiji i Turskoj.

Iskusna i profesionalna podrška omogućuje nam održavanje zavidno bliskih odnosa s kupcima s međunarodnih tržišta te da brzo i učinkovito reagiramo na svakom području koje ima potencijal širenja tržišta.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi