LOŽ METALPRES d.o.o.
Opis djelatnosti

Proizvodnja: SIFONI ZA SUDOPERE (grla za sifone, jednodijelni sifoni, dvodijelni sifoni, posebne izvedbe, fleksibilne cijevi, rezervni dijelovi), KUPAONSKA OPREMA (kupaonski sifoni, podni sifoni, vratašca za kade, sušilo za rublje), STEPENICE (tavanske stepenice - metalne i drvene, stepenice za interijere - modularne stepenice i kružne), POŠTANSKI ORMARIĆI (pojedinačni, u nizu), KLASIČAN OKOV, OPREMA ZA DIMNJAKE (vratašca za dimnjak, rozete, zračnici).


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Društvo je osnovano u proljeće 1992. godine, a njegovi temelji postavljeni su 1962. godine kada je osnovana metalogalanterijska radnja s nekoliko radnika.

Danas društvo broji oko 170 radnika. Posluje kao društvo s ograničenom odgovornošću, a bavi se proizvodnjom proizvoda od metala i plastičnih masa.

Najstariji i najzastupljeniji proizvodni program su plastični sifoni za domaćinstva (sudopere), kupaonice i podni sifoni. Ostali proizvodi koji čine toaletno-sanitarni program su toaletni ormarići i vratašca za kade. Metalni dio proizvodnje čine vratašca za dimnjake i rozete, poštanski ormarići za kuće i zgrade, klasičan okov i ostala metalna galanterija.

U novije vrijeme sve se više razvijaju programi tavanskih stepenica u metalnoj i drvenoj izvedbi.

Društvo je izvozno orijentirano i oko 60% od ukupne realizacije otpada na izvoz.

Strojni park čine: ubrizgavalice, hidraulične stupne i stolne preše, ekscentar preše te škare za izrez limova.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi