SUNČANA KUĆA - SUNK d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja mobilnih kuća. Postava i priključivanje mobilnih kuća na sve instalacije, popravak i nabava rezervnih dijelova, organizaciju prijevoza i kontakt s turoperatorima. Mogućnost postavljanja toplinske izolacije (fasade) na postojeće mobilne kuće u boji prema želji kupca.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Sunčana kuća - SUNK d.o.o. je ovlašteni zastupnik tvornice Sun Roller Adriatica. U prodaji ima devet modela mobilnih kuća od 24 m2 do 40 m2. Tvornica koju zastupamo ima tridesetogodišnje iskustvo u proizvodnji kamp kućica, autodomova i mobilnih kuća kojih se proizvede godišnje preko 2.000 komada m/k.

Sun Roller mobilne kuće su u samom vrhu europske kvalitete, zahvaljujući novoj tehnologiji građenja (sendvič paneli) posjeduju maksimalnu kvalitetu suvremenog su dizajna, posebno funkcionalne, lako se održavaju, te su stoga ekonomične i rentabilne i za njih nije potrebna građevinska dozvola.

Proizvedene kuće posjeduju svu potrebnu dokumentaciju za instalaciju vode, struje i plina te imaju certifikat kvalitete u skladu s Europskom normama EN 1949 i EN 1647 od Burea Veritas, a isti se odnosi na: Rekreativne autodomove, vozila za stanovanje, odjel-obvezni zdravstveni i sigurnosni uvjeti za stanovanje.

Namijenjene su kao kuće za odmor u kampovima i pojedinačno, kompletno su namještene s priključcima za struju, vodu i plin.

Transport kuća vrši se na specijalnim niskopodnim kamionima s rampom i vitlom kao izvanredni i specijalni prijevoz.

Uz prodaju nudimo, postavu i priključak m/k na sve instalacije, popravak i nabava rezervnih dijelova, organizaciju prijevoza pomoć u kontaktu s domaćim i stranim turoperatorima.

Posjedovanjem mobilnih kuća otvaraju se mogućnosti za ulazak na najatraktivnija turistička tržišta, koje će u dolazećem periodu predstavljati turizam budućnosti (horizontalni hoteli u prirodi) ulagačima u posao ostvarenje sigurnog profita.

Nadamo se prepoznavanju perspektive ovoga «novoga« proizvoda za Hrvatsku, kupnjom naših mobilnih kuća ostvarit ćete tri cilja istovremeno, kojima teži svjetski management u turizmu:

1. zaštita od zagađivanja i devastiranja okoline
2. ulazak u turizam budućnosti (horizontalni hoteli u prirodi) vraćanjem čovjeka u prirodu uz prihvatljive cijene
3. sigurno i brzo vraćanje uloženih sredstava (dvije do tri godine) s ostvarenjem profita u najkraćem vremenu s najmanje rizika.
SUNČANA KUĆA - SUNK d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi