KARL BACHL d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja: Moderni toplinsko izolacijski materijali (EPS, PUR/PIR, Perlit), PE folije (građevinske folije, folije za pakiranje - Stretch Hood folije, coex. folije, termoskupljajuće folije i haube) i dekorativne EPS ploče.

Izolacijski proizvodi koriste se za različite namjene u građevini; od podruma do krova; te za posebne zahtjeve i potrebe u industriji kao što su ispune u sendvič panelima, ispune u vratima, ispune u hladnjačama, specijalne proizvode koji se koriste u proizvodnji autodomova.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Širenjem poslovanja i povećanom potražnjom za proizvodima firme BACHL, naročito izolacijskih proizvoda: PUR i EPS, otvara se tvornica za proizvodnju izolacijskih materijal - EPS i PUR proizvoda - u Mađarskoj, u gradu Toszeg za potrebe jugoistočne Europe.

Ulaskom firme BACHL na hrvatsko i slovensko tržište, nametnuli su se modernim izolacijskim proizvodima, naročito novim proizvodima - tecta-PUR ploča od tvrde poliuretanske pjene za izolaciju kosih krovova na rogovima, te novim i nadasve praktičnim rješenjima za toplinsku izolaciju ravnih krovova, zidova, podova i fasada.

Proizvodi se proizvode prema specifičnosti i zahtjevu problema izolacije za svaki pojedini objekt u dogovoru s projektantom i investitorom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi