TETRA d.o.o.
Opis djelatnosti
U našem salonu možete vidjeti gotovo kompletan asortiman Lip Bled vrata, preko 50-ak modela što ga čini većim salonom u Hrvatskoj. Uz sobna vrata nudimo širok izbor okova renomiranih proizvođača Hoppe, Entech, Fimet i mnogih drugih, ali i protuprovalna vrata Securemme. Nudimo protuprovalna vrata u raznim dimenzijama i širokom paletom boja.

Prodaja, dostava i montaža: unutarnja i vanjska stolarija vrhunskih proizvođača.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tetra d.o.o. je tvrtka koja od samog osnivanja 1990 g. preferira samo visoku kvalitetu proizvoda. Naglasak je na visokokvalitetnoj unutarnjoj stolariji slovenskog drvnog proizvođača Lip Bled, ali se mogu pronaći unutarnja vrata talijanskog proizvođača Faller Legno, austrijskih proizvođača Jeld wen, kao i brand Donau, te još jednog slovenskog proizvođača Lesna d.d.

Profesionalnost prije svega, od dolaska na objekt, savjetovanja, izmjere i narudžbi po mjeri. Odlika i garancija naše kvalitete su mnogi uspješno odrađeni projekti po cijeloj Hrvatskoj, što stambeni ili poslovni kompleksi, apartmani na moru, vikendice, vrtići ili škole.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi