INTERSKELE - LEŠKO d.o.o.
Opis djelatnosti
IZRADA PROIZVODA OD METALA:
- Fasadne i pokretne građevinske skele
- Montažni elementi Inox ograda
- Proizvodnja rezervnih dijelova za teretni program MAN, MERCEDES, TAM (automatski kočioni regulator) u ovom dijelu proizvodnje smo jedini proizvođači u Hrvatskoj, tako da su navedeni proizvodi supstituti za iste i slične proizvode iz uvoza
- Proizvodnja rezervnih dijelova za poljoprivredu (pumpa traktorske prskalice KM 65/30, reduktor rasipača umjetnog gnojiva), od kojih nekih dijelova smo jedini proizvođači u Hrvatskoj

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Leško - Autometal d.o.o. je privatno poduzeće osnovano 1980. godine. Od osnutka do današnjeg dana poduzeće uspješno posluje. Tako od skromnih početaka, danas je "Leško - Autometal" respektabilna tvrtka s 35 zaposlenih, te modernim osnovnim sredstvima, sa sjedištem u Vratišincu (Međimurska županija). Zadnjih 5 godina tvrtka se bavi proizvodnjom fasadnih i pokretnih skela koje su ujedno i atestirane.

U svom radu tvrtka ima uspješnu suradnju s brojnim građevinskim tvrtkama te renomiranim trgovačkim kućama u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Mađarskoj. Naš moto je ne zadovoljiti se postignutim, nego ponuditi još više kvalitetnijih proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi