HENKEL CROATIA d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja ljepila i masa za brtvljenje za široku potrošnju i primjenu u kućanstvu, za "uradi sam" majstore, obrtnike, te za primjenu u građevinskoj industriji.

Naše robne marke:
- CERESIT "Kvaliteta za profesionalce"
- Silikoni i mase za brtvljenje u kartušama, alati
- Poliuretanske (PU) pjene,
- Sustavi za postavljanje keramike: priprema podloge prije postavljanja keramike, ljepila za keramičke pločice, mase za fugiranje, proizvodi za zidanje i izravnavanje zidova
- Fasadni toplinsko-izolacijski sustavi: ljepila za fasadni stiropor, predpremazi, dekorativne završne fasadne žbuke, boje za fasade, dodaci za fasade (mrežica…), Visage – završni fasadni slojevi s efektom (prirodnog kamena, drva, metala)
- Hidroizolacije: hidroizolacije na bazi cementa, hidroizolacije na bazi polimera, hidroizolacije za površinske popravke
- CERESIT STOP VLAZI: odvlaživači zraka, odstranjivači plijesni i specijalni premaz za dotrajale silikone)
- TEROSON: Sustavi za brtvljenje prozora i fasada – brtvene trake za staklene i ventilirajuće fasade, brtvene trake za klasične fasade (RAL montaža) i ostali proizvodi, folije za brtvljenje, ljepila, brtvila i izolatori buke za profesionalnu primjenu u graditeljstvu.
- PATTEX: asortiman najsnažnijih ljepila s jednostavnom primjenom za sve vrste profesionalnog, ali i „uradi sam“ lijepljenja, za različite montažne poslove i popravke: montažna ljepila, kontaktna i univerzalna ljepila, dvokomponentna ljepila, montažne trake, ljepila za drvo, višenamjenska ljepila, ljepila za zidne i podne obloge, ljepila za parket, epoksi-ljepila, ljepila za vruće lijepljenje
- METYLAN: ljepila za tapete, odstranjivač tapeta
- TANGIT nudi niz različitih ljepila za tlačne cijevi kao i profesionalna rješenja za vlaknasta brtvljenja, pasivnu zaštitu od požara i vodovodne instalacije u kući
- LOCTITE: trenutačna ljepila
- PRITT: školska i uredska ljepila, korekturna sredstva, trake i proizvodi za pričvršćivanje

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Henkel Croatia d.o.o. dio je multinacionalne kompanije Henkel sa sjedištem u Düsseldorfu u Njemačkoj, koja zapošljava preko 53 000 zaposlenika širom svijeta.
Henkelov odjel Ljepila i Tehnologija je kompanija broj 1 u svijetu u području ljepila, brtvila i sredstava za tretiranje površina za široku potrošnju, obrtnike i industrijske primjene.

Naš dobro usklađeni asortiman međunarodnih, regionalnih i lokalnih robnih marki proizlazi iz naše duge tradicije, koja seže još u daleku 1923. godinu. Henkel nudi širok raspon proizvoda koji zadovoljavaju potrebe različitih ciljnih skupina - od široke potrošnje, preko obrtnika do industrijskog poslovanja.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi