FORTUNA AGRO d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja i ugradnja ogradnih sustava visoke kvalitete, vruće cinčano i plastificirano u svim RAL bojama. Odlikuje se jednostavnom montažom. Proizvodnja i ugradnja krilnih i kliznih dvorišnih vrata.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Fortuna Agro d.o.o. (FA) posluje na hrvatskom tržištu od 2007. godine.

Istovremeno uz prodaju poljoprivredne mehanizacije, naša tvrtka od samog početka svoga djelovanja djeluje i na području prodaje, razvoja i proizvodnje ogradnih sustava.

U svibnju 2007. godine započela je naša suradnja s jednim od najvećih proizvođača ogradnih sustava u Turskoj - tvornicom DENSA iz Istanbula. Kao potvrda da se radi o renomiranom i izvrsnom proizvođaču, koncem 2007. godine najveći svjetski proizvođač ogradnih sustava BETAFENCE ušao je u većinsko vlasništvo ove tvornice, te se od tada svi njihovi proizvodi proizvode i prodaju pod strogim nadzorom i kvalitetom koje obavezno idu uz ime Betafence.

Ogradni paneli, stupovi i sav pribor izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, koji su ujedno i vruče cinčani i plastificirani što je dovoljno jamstvo za njihovu kvalitetu i trajnost.

Nudimo vam panelne ogradne sustave u raznim dimenzijama i bojama, koje se odlikuju izvrsnom kvalitetom i izdržljivošću s 10 godišnjim jamstvom te jednostavnom ugradnjom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi