DOMOGRADNJA d.o.o.
Opis djelatnosti
Građevinski radovi: visokogradnja, adaptacije, uređenja, betonski, sanacijski, fasaderski, parketarski, krovopokrivački i elektroinstalaterski radovi. Proizvodnja i dostava svježeg betona. Trgovina građevinskim materijalom. Prodaja nekretnina.

Tvrtka Domogradnja d.o.o. je prodajni zastupnik za Velux i Baumit na području Virovitičko-podravske županije. Velux proizvodi: krovni prozori, opšavi, sjenila, vanjske rolete, oprema za upravljanje.

Kod nas su dostupne fasade, žbuke, ljepila, mortovi i ostali materijali iz prodajne palete Baumit: strojne žbuke, fasadne žbuke i boje, sustavi s toplinskom žbukom, sustavi s laganom žbukom, toplinska zaštita EPS-F pločama.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Domogradnja d.o.o. društvo je s ograničenom odgovornošću koje se bavi poslovima graditeljstva, proizvodnje svježeg betona i trgovinom građevnog materijala. Osnivač i direktor društva koje je utemeljeno 1996. godine, je Siniša Gregorić, dipl. ing. građ. Tijekom vremena pokazala se potreba za još nekim vrstama poslova koje će upotpuniti našu osnovnu djelatnost, a to je visokogradnja.

Danas smo u mogućnosti isporučiti Vam sve tražene marke betona s naše betonare, te Vam uz pomoć obučenih radnika pomoći oko odabira i izračuna različitih vrsta građevnih materijala.

Cjelokupno poslovanje tvrtke temelji se na poštivanju dogovorenih rokova i kvaliteti pruženih usluga, a sve u cilju zadovoljstva krajnjeg kupca ili investitora.

Svojim poslovnim rezultatima Domogradnja d.o.o. i svojim radnicima i poslovnim partnerima potvrđuje svoju ozbiljnost i namjeru daljnjeg razvoja. Tvrtka danas broji 40 stalno zaposlenih radnika raznih struka i kvalifikacija potrebnih za kvalitetno obavljanje povjerenih joj poslova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi