DOMOGRADNJA d.o.o.
Opis djelatnosti

Primarno smo građevinska tvrtka koja se bavi poslovima graditeljstva kako poslovnih tako i stambenih objekata, a također smo i certificirana betonara.

Naš tim čine obučeni djelatnici sa višegodišnjim iskustvom te se trudimo da sa korisnicima ostvarimo pouzdan i kvalitetan odnos, a nudimo sljedeće:

- Novogradnja
- Visokogradnja
- Adaptacije
- Proizvodnja i dostava svježeg betona
- Sanacijski radovi
- Parketarski radovi
- Maloprodaja
- Veleprodaja
- Dostava građevinskog materijala
- Usluge građevinske mehanizacije


Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka DOMOGRADNJA d.o.o. za građevinarstvo, trgovinu i usluge, trgovačko je društvo utemeljeno 1996. godine, a osnivač i vlasnik društva je Siniša Gregorić, dipl.ing.građ.

Pored toga što smo primarno građevinska tvrtka sa 50 stalno zaposlenih djelatnika koja se bavi poslovima graditeljstva, također smo i certificirana betonara koju prati Institut IGH d.d. iz Osijeka i u mogućnosti smo vam ponuditi i dostaviti sve tražene marke betona.

Također posjedujemo ISO certifikate 9001:2015 i 14001:2015. Uz sve navedeno u ponudi imamo i maloprodaju i veleprodaju te dostavu velikog asortimana građevinskog materijala.

Cjelokupno poslovanje tvrtke temelji se na poštivanju dogovorenih rokova i kvaliteti pruženih usluga, a sve u cilju zadovoljstva krajnjih investitora i kupaca.

Obratite nam se s povjerenjem.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi