HOLCIM HRVATSKA d.o.o.
Opis djelatnosti
Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, koja je nastala spajanjem dvaju vodećih poduzeća u području građevinskog materijala: Lafarge i Holcim. LafargeHolcim je vodeći svjetski dobavljač cementa, agregata (drobljeni kamen, šljunak i pijesak), transportnog betona, asfalta i svih povezanih usluga.

Holcim Hrvatska bavi se proizvodnjom cementa, betona i mineralnih agregata, proizvoda vrhunske kvalitete, proizvedenih prema svjetskim standardima. Naši ljudi su vam uvijek na raspolaganju te spremni odgovoriti na sva vaša pitanja.

Vrste cementa koje proizvodimo:
- Cement u vrećama: Holcim Majstor, Holcim Ekspert;
- Rasuti cement: Holcim Majstor, Holcim Ekspert, Holcim Lumen, Holcim Protektor, Holcim Primus+.

Transportni beton:
- 7 tvornica betona na području Zagreba, Istre, Rijeka, Karlovca, Zaboka i Resnik Beton u suvlasništvu
- Vrste: Beton u boji; Valjani beton (RCC); Betoni za posebne uvjete izloženosti okoline; Standardni beton; Vodonepropusni beton (VDP); Pumpani beton; Sporovezujući beton; Samozbijajući beton (SCC); Lagani betoni; Mlazni beton;
- Usluge prijevoza svježeg betona kamion-mikserima; Usluge pumpanja svježeg betona autobeton pumpama

Agregati:
- Pijesak, drobljenac i ostale frakcije proizvodimo u tri kamenoloma: Plovanija (Buje), Šumber (Labin) i Očura (Varaždin)
- Kameni agregati u vrećama: Holcim Majstor pijesak, Holcim Majstor drobljenac
- Kameni agregati rasuto
- Agregati u poljoprivredi: Holcim Agrocal i Holcim Vivacal
- Agregati u industriji: Holcim Inducal

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, koja je u srpnju 2016. godine nastala spajanjem dvaju vodećih poduzeća u području građevinskog materijala: Lafarge i Holcim. Zapošljavamo 115.000 radnika u više od 90 zemalja diljem svijeta u oko 2.500 tvornica (1.600 za beton, 600 za agregate, 180 tvornica cementa te 70 postrojenja za meljavu).

S obzirom da se svijet brzo mijenja i sa sobom donosi nove izazove u graditeljstvu i industriji građevinskih materijala, kao što su demografski rast, urbanizacija, klimatske promjene te očuvanje okoliša, svoje cjelokupno poslovanje temeljimo na načelima održivog razvoja. LafargeHolcim ima potrebna sredstva za rješavanje izazova našega svijeta kroz lokalno prisustvo, najinovativnija rješenja kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, snažnu predanost zdravlju i sigurnosti te održivosti, najučinkovitiji model poslovanja te najbolje stručnjake.

Holcim u Hrvatskoj ima jednu tvornicu cementa, dva terminala za cement, tri tvornice betona i tri kamenoloma agregata.
Reference
Već dugi niz godina Holcim sudjeluje na raznim projektima diljem zemlje, opskrbljujući razne izvođače radova kako bi radovi bili izvedeni vrhunski i na vrijeme. Svaki projekt je različit, ali Holcim uvijek nastoji maksimalno prilagoditi se svim zahtjevima kupaca neovisno o tome da li grade poslovne, stambene ili infrastrukturne objekte. Reference pogledajte na linku.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi