MITAS MOBILIS d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja i postavljanje drvenih obloga od egzotičnog masivnog drveta (Teak, Ipe, Bangkirai, Bambus) za terase, vrtove, bazene, fasade. Podopolagački radovi, izrada sjenica i pergola. Stručno savjetovanje i izvođenje završnih radova u graditeljstvu po sistemu ključ u ruke.

Lider na tržištu za prodaju, montažu i proizvodnju podnica za terasa i fasade. Domaće i tropske vrste drveta i Twinson kompozit. Za ugostiteljstvo, turizam, te privatne i javne objekte.

Prodaja montažnih bazena tvrtke Bestway i profesionalnih bazenskih sustava raznih proizvođača: bazeni, Jacuzzi, pumpe i filteri, oprema za bazene, gumeni čamci, hidromasažni Jacuzzi, montažni ugradbeni bazeni, grijalice za terase, roboti za čišćenje bazena, profesionalna oprema.

Ovlašteni zastupnik i uvoznik za SPITZER - SILO FAHRZEUGWERKE i F.X. MEILLER vozila za Republiku Hrvatsku. Također smo i zastupnici za KEMPF, GARDNER DENVER i LINDNER&FISCHER vozila za područje jugoistočne Europe.

- SPITZER je renomirani proizvođač silos poluprikolica, prikolica nadogradnji za prijevoz rasutih praškastih tereta
- F.X. MEILLER je svjetski proizvođač kiperskih prikolica, poluprikolica i nadogradnji te poznatih rješenja za vozila koja se bave zbrinjavanjem otpada
- LINDNER&FISCHER - proizvođač cisterni
- KEMPF - specijalna kiperska vozila

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Mitas Mobilis d.o.o. osnovana je 2001. g. Specijalizirali smo se za dobavu i montažu drvenih obloga od egzotičnog drveta. Svojim kupcima nudimo usluge "ključ u ruke". Uz stručno savjetovanje i suradnju sa projektnim uredima nudimo najbolje rješenje za Vaš bazen, terasu ili cijeli objekt.
Reference
- Emporio centar
- Hotel Neptun, Rabac
- Hotel Livadić, Samobor
- Mystik bar, Split
- Cvjetni Trg, Virovitica
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi